Kommentit (7)

Birgitta01

Yhdenkään naisen ei pitäisi joutua tuollaiseen tilanteeseen.  En voi kuvitella suurempaa itsekkyyttä kuin jo omia lapsia saaneen miehen "päätös" olla hankkimatta uuden (vielä lapsettoman) vaimon kanssa lasta.  Jos nainen jää tuollaiseen suhteeseen, hän joutuu luopumaan elämän suurimmasta onnesta.  Hänen on myös hyvä muistaa, että mies voi muuttaa mielensä vaikka kahdeksankymppisenä, naiselle nelikymppisenäkin on liian myöhäistä.

Vierailija

Pakko sanoa, että yksikään mies ei ole sen arvoinen, että kannattaisi jäädä lapsettomaksi hänen takiaan. Sinun miehesi on itsekäs, kun ei suo sinulle äitiyden onnea ja omia biologisia jälkeläisiä. Ne ovat aivan eri asia kuin muiden lapset. Et tule koskaan toipumaan katkeruudestasi miestä kohtaan. Tuntemuksesi kertoo jo sen sinulle, vaikka järkesi yrittää vielä vastustella. Lopeta se teeskentely heti ja anna kaikkien todellisten tunteidesi päästä ulos. Parempi tehdä ratkaisu ennemmin kuin myöhemmin. Sinulla on vielä aikaa saada omia lapsia jonkun toisen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jätä se mies ja hanki lapsi vaikka yksin. Mikään mies ei ole sen arvoinen että kannattaa luopua unelmasta saada oma lapsi <3

Äitiyttä en ikinä kadu

Ehdottomasti nosta kytkintä ja etsi uusi mies. Unelmia pitää tavoitella, jokaisella naisella on oikeus kokea äitiys. Olen myös parisuhteessa miehen kanssa jolla 3 lasta edellisestä suhteesta ja lapset asuvat meillä joka toinen viikko. Kerroin miehelle heti ekoilla treffeillä että haluan omia lapsia ja että turha jatkaa tutustumista jos ei tulevaisuuden suunnitelmat ole samat.
Nyt meillä on nyt yksi yhteinen 1v lapsi. Elämäni suurin rakkaus ja onni. Pari vuotta yritettiin ja lopulta lapsettomuushoidot auttoivat. Olen 41 ja haluaisin yrittää toista lasta hoidoilla. Mies ei haluaisi enää viidettä, perustelee omaa ikää ja jaksamistaan. Toisaalta ymmärrän mutta koen huijatuksi tulemisen tunnetta ja pettymystä etten saanut parisuhdetta jossa kumpikin haluaisi yhteisiä lapsia yhtä paljon.
Jos olet alle 45v niin lähde etsimään tulevien lastesi isää! Älä luovu unelmistasi!

Vierailija

Itelläni on kaksi lasta ex-miehen kanssa, joka ei halunnut ollenkaan lapsia. Asiasta puhuttiin paljon ja minun kaipuuni saada lapsi oli lopulta suurempi ja hän suostui. Monen surullisen tapahtuman jälkeen sain aivan ihanat lapsemme. Exä oli kyllä paljon lasten arjessa mutta ei ilmeisesti osannut luoda kiintymyssuhdetta heihin. Eron jälkeen harvakseltaan yhteyksissä.
Mutta se vihan ja katkeruuden määrä sisälläni oli valtava. Olimme aviossa vielä vuosia, lasten vuoksi. Kadun, että altistin itseni sellaiseen tunteiden vuoristorataan miehen vuoksi, joka lopulta läti toisen matkaan. Silloin skoolasin uudelle onnellisemmalle tulevaisuudelleni.
Jos voisin edes jotakuta varoittaa ajoissa. Älä tee sitä virhettä että jäät!

Vierailija

Suurin mutta on siinä että joudut surra keskenmenoa yksin. Kuka voi sanoa noin rakkaalle ihmiselle että se on helpotus ja kaik en jälkeen joudut surun kanssa käydä läpi ettet voi yrittää uudelleen. Neuvoni on hyväksy kaikki tunteet ja helli niitä, jopa vihaa. Osa sua yrittää kertoa jotakin, kenenkään ei pitäisi luopua unelmistaan toisen vuoksi. Sen valinnan pitää olla tunne että tätä haluan eikä tunne että luopuu unelmasta ja yrittää pärjätä sen kanssa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat