Kommentit (8)

Vierailija

Minäkin ajattelin ilman muuta, että kyseessä on ex-vaimo. Hehän käyttävät monesti lasta kiristyskeinona ja yrittävät vieraannuttaa lapsen isästään. Valitettavasti olen itsekin joutunut moista käytöstä läheltä seuraamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Varmaan siksi tuollainen ex on oletuksissa mies koska miehet vonkaa seksiä eron jälkeen vuosiakin. Ei siinä paina uusi suhde eikä avioliitot mitään kun exää vain saisi höylätä, siksi. Naiset harvemmin koskisi exäänsä.

Vierailija

Jossei vastaaja tiedä varmaksi, että kyseessä on ex-mies, niin onpa streotypinen ja epäammattimainen lähestymistapa. Lukijalle ei tämä asia kuitenkaan selviä. Irl itse tiedän kourallisen naisia, jotka manipuloivat exää lasten kautta ja kiristävät tapaamisilla. Miehiä en tiedä yhtäkään. Kumma juttu.

Ärsytystä vieläkin

Minun exäni tapasi lapsiaan säännöllisesti, mutta osoitti hyvin usein että haluaa myös minua seksin välityksellä. Mies. Se ärsytti kun piti toipua erosta jonka hän halusi. Lopulta sain sen vain loppumaan. Menkat tms. Tekosyyksi ja pitkät välit

Vierailija

Hmm... Ärsytystä vieläkin, kiristikö mies sinua seksillä? Siitähän artikkelissa oli kyse.

Eikö eron jälkeen riitä, kun sanoo exälle, että ollaan erottu eikä enää harrasteta seksiä. Ei kai siihen sen suurempia syitä tai tekosyitä tarvitse. Mut jos lapsilla kiristetään seksiä, niin se on törkeää!

Vierailija

Älä anna sille.

Sanooko laki muuten mitään oikeudesta tavata lastaan? Tilanne kuulostaa ainakin annettujen tietojen valossa epäoikeudenmukaiselta.

Vierailija

Toi on häirintää jos mikä. Mun x facktori koitti samaa ja valitettavasti annoin periksi. Mistä jäi pitkäksi aikaa huono olo.

No, kaipa tarvitsin paskiskokemukseni kun nyt vietän tyytyväistä miehetöntä elämää.

Kun nyt kerta tiedän.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat