Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (409)

Äiti 40v ja isä 44v.

21 lasta, joista vanhin on 24v ja nuorin 6kk. Seuraava lapsi syntyy 5 kuukauden päästä. Kai me vielä 4-5 lasta ehdimme hankkimaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kolme on. Nyt tuntuu, että olisi pitänyt vielä ainakin yksi tehdä, tai ehkä kaksikin, mutta se aika meni jo. Toki näinkin on ihan hyvä. 

Vierailija

1 lapsi, vuoden ja 11 kk. Kovasti sukulaiset kyselee, milloin tulee sisarus, mutta pakko sanoa, että minua yllätti vauvavuoden rankkuus. Tuntuu, etten edes pystyisi ajattelemaan vielä uutta raskautta. Vauvavuonna opiskelin ja menin töihin melko aikaisin, joten nekin varmasti osaltaan vaikuttanut tilanteeseen. Vauvavuoden jälkeen helpotti, mutta raskasta edelleen!

Aiemmin haaveilin 3 lapsesta, nyt mietin vakavissani, jäisikö tämä sittenkin tähän yhteen.

Yksi ulkona, toinen tulossa. Toiveissa vielä 1-3 näiden kahden lisäksi, mutta saa nähdä, riittääkö aika. Siis oma biologinen aika! Ja näkeehän sen sitten kahden jälkeen, että vieläkö terveys yms. kestää, joten mennään yksi kerrallaan. Eli vielä ei toivelukema ole toteutunut.

Vierailija

Yksi yhteinen, miehellä lisäksi kaksi edellisestä liitosta, jotka asuvat meillä. Haaveilen toisesta, mutta luultavasti lapsiluku jää minulla yhteen.

Lionmum

1 erityislapsi ja häneen menee kaikki voimavarat. Surusta huolimatta en kadu lapsen hankintaa ja tähän määrään on oltava tyytyväinen, koska ongelmat kumuloituisi jos tulisi lisää lapsia.

Vierailija

Yksi. Kaksi olisi ehkä hyvä, jos ei tarvitsisi pelätä lastensuojeluilmoitusta raskausaikana. Jos en olisi ikinä neuvolassa kertonut menneisyydestäni ja taloudellinen tilanne sallisi, niin voisi sitten olla vaikka viisi.

Vierailija

Yksi lapsi. Ehdottomasti haluaisin toisen, mutta en ole vielä toipunut hirveästä synnytyksestä. Se on ollut elämäni traumaattisin tapahtuma. Lapsi on nyt 2v 2kk ja ajattelen synnytystä edelleen päivittäin. Onneksi lapsi on ihana, aivan täydellinen<3

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Näillä supistuksilla väittäisin, että huomenaamulla kaksi. Taitaapi riittää.

Samassa puuhassa, neljäs tulossa 100% varmuudella tänään muutaman tunnin sisällä. Vielä olisi haaveissa yhden pyöräyttäminen jos Luoja suo.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Yksi lapsi. Sopiva määrä. Päästään "helpolla"

Minkä ihmeen takia haluat päästä elämässäsi ”helpolla”? Eikö ole yhtään kunnianhimoa? Mitäs kun sinä ja puolisonne olette vanhuksia, aikamoinen vastuu ainokaisellenne...

Vierailija

Kuule, ei lapset takaa sitä että ne sua hoitaa kun oot vanha tai on sun asioista kiinnostunut. Päinvastoin. Tämä itsekäs aikakausi edustaa sitä että omistaan ei huolehdita. Laitetaan laitokseen oman onnensa nojaan. Jatkuvasti näkee sitä että vanhukset on jätetty yksin, eikä niitä ihania lapsia tai lapsenlapsia näy. Lapset on ihan syvältä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat