Vierailija

Vaikka elämä olisikin mallillaan väännä siitä nyyhkykertomus.

Kaksilapsinen perhe kaipaa jouluapua. Äiti on päätymässä työttömäksi vuodenvaihteessa ja isä joutuu käymään usein sairaalassa sairautensa takia. Auto hajosi pari viikkoa sitten, mikä tuo ylimääräisiä kuluja.

Oikeasti olen vaihtamassa työpaikkaa ja mies käy vuosittain kontrollikäynnillä, joista ei ole pitkään aikaan onneksi löytynyt mitään. Autosta taas hajosi vain sivupeili.

Kommentit (5)

Vierailija

2 pienen lapsen sairas äiti itkee iltaisin kun ei pysty järjestämään lapsilleen joulua, sairaalakuluihin ovat menneet viimeisetkin säästöt, apua ei tunnu mistään saavan. Toinen lapsistamme erityislapsi joka tuo omat haasteensa. Vanhemmalla lapsella ei ole edes sopivaa toppahaalaria ulkoleikkeihin!

Jep, Sairauteni ei aiheuta ongelmia, kerran puolessa vuodessa kontrolli 41e. Lapsella lievä liikuntavamma jota jumpataan ilmaiseksi ja tosiaan toppahaalari pitää kyllä ostaa kun vanha on vähän nafti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sinkku lemmikkikoirineen tarvitsee apua.

Autoa ei ole pystynyt pesettämään pariin kuukauteen.

Koiran hihnassa olevan koirankakkapussin säilytystaskun vetoketju on rikki : ´( 

Vierailija

Kolmelapsisen perheen äiti on sairas, isä työttömänä ja kodista pitää lähteä heti joulun jälkeen ja autokin piti myydä.

Totuus: äidillä kilpirauhasen vajaatoiminta, isä ansiosidonnaisella kunnes kesällä tehdään taas asfalttia, muutto isompaan asuntoon tammikuussa, auto vaihdettiin 100 000 kilometriä vähemmän ajettuun.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat