Sivut

Kommentit (147)

Vierailija

15 lasta ja yhdet vaunut. Aina yksi vauva kerrallaan on ollut vaunuiässä ja samat vaunut kestivät hyvin kaikkille lapsille noin 30 vuoden ajan kunnes ne heitettiin pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kaksi lasta, kolmas tulossa. Meillä kävi klassisesti niin, että ”piti” olla vaan kaksi lasta ja päätettiin sitten kaikki tavarat myytyämme yrittää sitä kolmatta😏 Tämän vuoksi kolmet rattaat. Ekan lapsen rattaat olivat halvat, huonot, käytetyt (olimme opiskelijoita) —> mökkirattaiksi seuraavalle lapselle. Tokalle ostimme paremmat. Nyt kolmannelle saadaan kaverilta käytetyt rattaat.

Vierailija

Neljät menopelit, kaksosille tuplayhdistelmät ja normaalit vaunut yksöselle ja kahdet matkarattaat. Kaikkia on käytetty ja tullut tarpeeseen. Pääosin hankittu uutena, yhdet myyty jo eteenpäin.

Vierailija

7 lasta, ei varsinaisia vaunuja, mutta 5:t rattaat. 3 ostettu tai saatu käytettyinä, 2 ostettu uutena. 2 käytetty loppuun (matkarattaat + 1 käytettynä ostettu), 3 myyty tai annettu eteenpäin. Osalla lapsista on pieni ikäero, joten välillä on tarvittu kaksipaikkaisia menopelejä. 

Vierailija

Kaksi lasta. Kahdet yhdistelmät, myin esikoisen vanhat pois ihan vaihtelun halusta juuri ennen toisen syntymää 😅 mutta nämä uudet on meidän käyttöön paremmat muutenkin. Molemmat käytettynä ostettu. Kuopuksen yhdistelmiin toinen runko takapihalle nukutusta varten, se saatiin ilmaiseksi. Matkarattaat, jotka menee super pieneen tilaan. Toiset matkarattaat joihin sai turvakaukalon, kun noihin edellisiin ei saanut, ne oli meillä kaukalo ajan ja myin sitten pian eteenpäin. Kahdet halvat käytetyt matkarattaat kävi välissä mutta ne oli niin huonot että myin saman tien eteenpäin ja oon sen jälkeen satsannut laatuun. Näitten lisäksi pyöräkärry, joka päivitettiin myöhemmin parempaan, myös juoksu- ja hiihtokäyttöön sopivaan. Tulevaisuudessa myyn vielä nuo yhdistelmät pois ja ostan kevyemmät jotkut perusrattaat tilalle. Eli näillä näkymin yhteensä seitsemät rattaat+yksi runko ja kaksi pyöräkärryä kahdelle lapselle :D

Vierailija

Kahdet lastenvaunut, molemmat käytettynä ostettuja. Toinen lähinnä pikkuvauvan vaunutteluun makuuasennossa, ja toinen istuvien taaperoiden kanssa käytettäväksi. Yhteensä neljä lasta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat