Sivut

Kommentit (3318)

Vierailija

Norjalaispoika tuli koulusta. Eteisessä hän nuuhkaisi ja huusi äidilleen:
- Äiti, onko meillä taas turskaa, vai eikö suihku vieläkään toimi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Harras muslimi ajoi taksia Helsingissä ja sai kyydin keskustasta Helsinki-Vantaan lentokentälle. Lahdetteko matkalle,  harras muslimi kysyi? Tavallaan, mutta vain lyhyelle matkalle, vastasi kyydissä ollut vääräuskoinen.  Nut en ummarra, harras muslimi sanoi, Mita tarkoitaa luhu matka? Minä ajan auton takaisin tallille, sanoi vääräuskoinen.

Vierailija

Vertaa ulkolaista ja suomalaista pornoleffaa keskenään: "ou my god, your are so beautiful, ou my god ou jeah..." "vedät nyt stana sitte prseeseen jos siltä tuntuu, ai vttu ihanaa stana ku tuntu kulli hyvältä pseessä aaaah".

Vierailija

Alussa Jumala loi aasin ja sanoi hänelle: "Sinä olet aasi. Sinä teet järkähtämättömästi työtä aamusta iltaan ja kannat painavia tavaroita selässäsi. Sinä syöt ruohoa etkä ole kovin älykäs. Sinä elät 50 vuotta." 
Siihen aasi vastasi: "50 vuotta sellaista elämää on aivan liian pitkä, älä anna minulle enemmän kuin 20 vuotta." Ja niin toteutui.
Sitten Jumala loi koiran ja sanoi hänelle: "Sinä olet koira. Sinä vartiot ihmisten omaisuutta. Olet ihmisten uskollisin ystävä. Sinä syöt sen, minkä ihminen jättää ja sinä elät 25 vuotta."
Koira vastasi: "Herra, 25 vuotta sellaista elämää on liian pitkä. Ole hyvä, älä anna minulle enemmän kuin 10 vuotta." Ja niin toteutui.
Sitten Jumala loi apinan ja sanoi: "Sinä olet apina. Sinä heilahdat puusta puuhun ja käyttäydyt kuin hölmö. Sinä olet hauska, ja sillä lailla sinä elät 20 vuotta."
Apina sanoi: "Herra, 20 vuotta pellen elämää on liian pitkä. Ole hyvä, ja älä anna minulle enemmän kuin 10 vuotta." Ja niin toteutui.

Lopuksi Jumala loi miehen ja sanoi hänelle:
"Sinä olet mies, maan ainut rationaalinen elävä. Sinä käytät älykkyyttäsi alistamaan muut olennot. Sinä hallitset koko maata ja elät 20 vuotta."

Siihen mies vastasi: "Herra, 20 vuotta miehen elämää on ihan liian vähän! Ole hyvä, ja anna minulle ne 30 vuotta, mitkä aasi jätti, ne 15 vuotta koiralta ja ne 10 vuotta apinalta."

Ja niin Jumala huolehti siitä, että mies elää miehenä 20 vuotta. Sitten hän menee naimisiin, tekee 30 vuotta aamusta iltaan työtä ja kantaa painavia tavaroita kuin aasi. Sen jälkeen elää 15 vuotta kuin koira, vartioi taloa ja syö mitä perheeltä jää. Lopulta hän elää korkeassa iässä 10 vuotta kuin apina, käyttäytyy kuin hölmö ja huvittaa lastenlapsiansa.

Vierailija

Svantella ja Håkanilla oli sukset menneet perusteellisesti ristiin. Svante murjotti olohuoneessa kädet puuskassa, kun Håkan pakkasi kassinsa ja valmistautui lähtemään. Kenkiä sitoessaan häneltä pääsi pieni pieru. Svante siihen:
- Turha tässä vaiheessa enää mitään lentosuukkoja lähetellä!

Vierailija

Thaimaanmatkaaja-setämies yritti vikitellä ladyboyta illan iloksi. Harmillisesti pojan vaatima summa oli sedän budjetille hieman liian iso. Eikä auttanut, vaikka setä yritti miten tinkiä.

- Sorry! No pay, no gay!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat