Sivut

Kommentit (166)

Vierailija

Tuskin ap:n mies manipuloi tietentahtoen, mutta on vaan epäkypsä ja jäänyt ap:n kanssa teinitasolle. Se kääntöpuoli noissa suhteissa on jotka ovat alkaneet varhain. Monesti ihminen kasvaa vasta käännekohtien myötä, eli uuden naisen kanssa ap:n mies voisi ymmärtää jo käytöksensä toisin.

Voi sentään, kurja tilanne yhtä kaikki. Selvästikään mies ei ainakaan ole valmis lapseen. Ainakin ap:n kannattaa varautua hoitamaan lapsi pääasiassa yksin ja olemaan se ainoa "aikuinen" kasvatusprosessissa jos vaikka saakin mieheltään myöntyvän päätöksen puristettua. Sen jos ap tekee itselleen selväksi ja hyväksyy tilanteen, homma voi onnistuakin.

Mutta itse en lähtisi tuon miehen kanssa perustamaan perhettä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hirveitä seliselimiehiä monilla, onneksi löysin vähän jämäkämmän. Onko ap:n mies ottanut vieläkään mitään kantaa asiaan? Siis kantaa asiaan, ei selitellyt, kierrellyt ja kaarrellut. Haluaako se lapsia?

Tuolta aiemmin voi lukee

Siis ei halua? Ainakaan nyt jos koskaan. Tai haluaa vahinkolapsen? No hyvä, että jollekin tuollaiset miehet kelpaa niin muille jää toisenlaiset.

Ehdotti että jätetään ehkäisy pois

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Miehesi haluaa kyllä lapsen mitä ilmeisimmin, mutta pelkää. Hän pelkää sitä tuntematonta, mitä tuleva tuo, kun lapsi on oikeasti konkreettisesti siellä vatsassa tulossa ja lopulta pulpahtaa ulos. Hän tietää, että kun sen lapsen on tehnyt, ei sitä takasinkaan voi laittaa, jos kaduttaa. Miehillä lähes aina lapsenhankintaa jarruttaa järkisyyt enemmän, kuin sitä eteenpäin vie tunne. Määrätietoisesti vain eteenpäin. Pelkäämällä ei asiat muutu.

Vierailija

Luultavasti ap:n mies kyllä haluaa lapsen - sitten joskus. Tätähän on ihan tutkittu: Suomessa mies haluaa lapsen nelikymppisenä, kun taas naisen raskaushaaveet laskevat nelikymppisenä. Koska keskimäärin pareilla on Suomessa vain pari vuotta ikäeroa, parien haaveet eivät kohtaa ajallisesti.

Vähän vastaavassa tilanteessa ex-mieheni viimein "suostui" lapseen 32-vuotiaana, ihan yhteisymmärryksessä, mutta minun aloitteestani. Kymmenen vuotta myöhemmin mies jätti ja totesi, että olisi halunnut lapset vasta 10 vuotta myöhemmin, että nyt olin pakottanut hänet johonkin, mitä ei ollut todella halunnut. No, 42-vuotiaana en olisi itse varmaan enää edes raskautunut, koska jo kolmekymppisenä siihen tarvittiin lääketieteellistä apua. Nyt mies elää "kadonnutta" nuoruuttaan uudelleen.

Vierailija

Sano vaan, että nyt on se aika, että ehkäisy jätetään pois ja annetaan vauvan tulla, jos on tullakseen. Jos mies kieltäytyy, niin asia on siltä osin selvä. Tunnet miehesi jo niin hyvin ja tiedät, että kyllä hänestä varmasti tulee ihan yhtä hyvä isä kuin muistakin tavallisista miehistä.

Muista, että jokaisen kannattaa vähän varautua myös siihen vaihtoehtoon, että jää lapsen kanssa yksin. Eroja tulee myös niissä perheissä, joissa nimenomaan mies on toivonut lasta. Uskoisin, että teillä ei ole näitä ongelmia, vaan mies vain ei osaa ottaa vastuuta noin suuresta päätöksestä.

Vierailija

Nyt otat kovat otteet käyttöön ja kysyt kasvokkain suoraan mikä helvetti miehelläsi on. Selität miehellesi hänen käytöksensä järjettömyyden, ja sen ettet jaksa jahkailla. Vaadit ainakin kunnon selityksen eikä noita hätävaleilta kuulostavia pulinoita. Minulla olisi mennyt hermo tuohon jojoiluun jo aikoja sitten. Ehkä hän ei ole päättänyt tuolla menolla vielä vuosienkaan päästä. Sitten se voi olla jo myöhäistä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hirveitä seliselimiehiä monilla, onneksi löysin vähän jämäkämmän. Onko ap:n mies ottanut vieläkään mitään kantaa asiaan? Siis kantaa asiaan, ei selitellyt, kierrellyt ja kaarrellut. Haluaako se lapsia?

Tuolta aiemmin voi lukee

Siis ei halua? Ainakaan nyt jos koskaan. Tai haluaa vahinkolapsen? No hyvä, että jollekin tuollaiset miehet kelpaa niin muille jää toisenlaiset.

Ehdotti että jätetään ehkäisy pois

Jännitys ei ole vielä ohi. Mekin sovittiin lopulta että ehkäisy jää pois. Sitten kävikin niin että mies kieltäytyi seksistä ja edelleen epäröi joka toinen päivä haluaako lapsia vai ei. Tässä kohtaa päätin että nyt riittää ja nyt harmittaa vain etten osannut tehdä päätöstä aikaisemmin.

Toivottavasti teillä asiat lähtevät luistamaan paremmin mutta omassa parisuhteessani vuosia sitten alkaneet ongelmat eivät muuta kuin pahentuneet ajan myötä.

T. Se joka otti eron

Vierailija

Varmuudella tuo mies ei halua lasta, siis ainakaan sinun kanssasi.

Onkos muita kuvioissa ? Ihan kuulostaa kuin olisi exitiä koko liitostanne ottamassa. Ystävälläni oli sama tilanne, hyvin identtinen ja kun oikein seinää vasten laittoi, paljastui toinen nainen, jonka kanssa oli jo vuosia olleet yhdessä. Tilanne päätyi avioeroon ja miehellä on nyt 2 taaperoa tuon toisen naisen kanssa.

Vierailija

Mies hallitsee sua. Kerrot, että jätit haastattelun välistä, koska mies pyysi. Jätit myös pillerit pois, koska mies pyysi. Varmaan sohvastakin tulee sellainen kuin mies haluaa. Aina kun mies sanoo "hyppää", niin sinä hyppäät.

Vierailija

Älä jooko hankkiudu raskaaksi tuolle lapaselle. Muuten vuoden kuluttua kirjoitat palstalla kuinka "vaativa" vauva pilasi parisuhteen. Kannattaa lukea se ketju.

Vierailija

Tyypillinen mies. Et ole ihan sitä mihin hän haluaa sitoutua loppuelämäksi. Hänelle on ok käyttää aikaasi ja antaa toivoa aina hieman, jotta pysyt hänen kanssaan. Lopulta päätyy yhteen toisen naisen kanssa, ja sinä olet pahimmassa tapauksessa tuhlannut aikaasi aivan liikaa. Tosin hedelmällisyys ei todennäköisesti laske merkittävästi vielä 10 vuoteen.

Vierailija

Meillä myös mies ei aikanaan jotenkin konkreettisesti hahmottanut tätä vauva-asiaa. Muutaman vuoden siirtoyritysten jälkeen sanoin, että nyt täytyy jo olla aika. Jälkeenpäin meillä on onneksi ollut niin, että mies on kiittänyt päätöstä, ei ollut osannut mieltää lasten tuomaa iloa etukäteen. Toivottavasti teillä käy samoin eikä niin, että mies saa jonkun paniikin, jos ei osaa olla alussa ihan täysillä mukana.

Vierailija

Ymmärsin tästä, että lapsi on tervetullut, jos vahingossa tulisi, mutta puheet kertoo siihen suuntaan, ettei muuten ole vielä valmis niin isoon muutokseen.

Vierailija

vain "korkeasti koulutetut" saavat yksinkertaisesta asiasta noin vaikeaa. wt ihminen tekee tuossa ajassa jo ainakin 5 adhd kakaraa kun toiset vasta mutkumutkusitku.

Vierailija

Mä muistan ajatelleeni samoin, aikanaan. Että se oli niin suuri päätös tehtäväksi, helpompi olisi jos se vauva vaan tulisi ”vahinkona”. Sit se päätös olisi tehty ja siihen sopeudutaan.

No, loppujen lopuksi jätin pillerit sitten pois, ja mies kaksi viikkoa jaksoi harrastaa keskeytettyä yhdyntää. Ei sillä, ei se tuloksia tuottanut vuoteen. Mutta siinä ajassa ehti kumpikin henkisesti valmistautua, kun oltiin fiiliksellä tulee jos on tullakseen.

Jälkikäteen kun mietin, oli onni etten raskautunut silloin heti kun pillerit jäivät pois. Taloudellinen tilanne ehti vuodessa parantua hurjasti, ja kun raskaus sitten alkoi, ehdin säästää ja maksella aiempia velkoja pois.

Joko pelko tai se, ettei hän halua lasta sinun kanssasi. On totta, että sitä ei kaipaa, mitä ei ole koskaan ollutkaan. Lapsen tuloon ei ehkä koskaan ole oikeaa aikaa, jos joka asiaa alkaa analysoimaan. Sitten aika ehtii ajaa ohi. Itse sain esikoiseni 39-vuotiaana melkein 2 vuoden yrittämisen jälkeen. Ja kyllä, elämäni olisi varmasti oikein hyvää ilmankin, mutta vielä parempaa näin. Vaikken ole noin muuten erityisen lapsirakas, niin kyllä se oma lapsi on vaan jotain aivan ihmeellistä.

Vierailija

Miksi väitätte, että mies ei halua lasta, kun tämä on kuitenkin antanut luvan ehkäisyn jättämiseen ja sitten taas perunut, mutta toivonut kondomissa olevan reiän? Eikö se nyt ole selvä, että mies haluaa lapsen, mutta on epävarma asiasta, josta ei ole aiempaa kokemusta! Jos olisin ap ja todella haluaisin lapsen, koittaisin tehdä sen lapsen. Ap voi ilmoittaa miehelle, että nyt on sen lapsen aika, että se on tärkeää hänelle ja sitten ei kun toimeen ilman selityksiä. Jos mies vielä kieltäytyy, niin sitten ap voi miettiä, jääkö suhteeseen. Lapsiasian kanssa ei ole aikaa hukattavissa, varsinkin kun on endometrioosiakin. Voihan se olla, että raskaus ei ala vielä pariin vuoteen tak ei koskaan.

Minulla oli jo ikää, kun aloitin seurustelun mieheni kanssa. Puhuin miehelle, että jospa emme tekisi lapsia, kun olemme jo niin vanhoja, eikä mies vastustanut ajatusta. Epäilin olevani raskaana, kun olimme seurustelleet pari vuotta ja olimme molemmat pelkästään innoissamme siitä. Tuosta jäi minulle halu saada lapsi. Puhuin siitä miehelle ja hän totesi vain, että lapsen saaminen olisi hänelle ok, jos minä haluan sitä. Vaikka mies suhtautui suht. neutraalisti asiaan tuossa vaiheessa, hänestä tuli tosi hyvä ja vastuuta ottava isä lapselle. On ilo nähdä, miten hän ottaa pojan luontevasti mukaan kaikkeen omaan tekemiseensä, eikä koskaan ole tullut sanomista, jos minä olen lähtenyt omiin menoihin ja mies on jäänyt lapsen kanssa kotiin.

Antakaa elämälle mahdollisuus, sitten sen näette, mitä tulee tapahtumaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kuten jokunen muukin in sanonu niin voi olla että miestä pelottaa lapsen hankinta, koska se on hyppy tuntemattomaan ja siihen liittyy monilla ajatus että oma elämä loppuu siihen. Että lapsen saamisen jälkeen elämä on vain sitä lasta. Vastuu ja huoli lapsesta on ihan todellisia. Voi myös pelätä sitä onko hän oikeesti hyvä isä jne.

Toisaalta voi myös olla, että koska aikasemmin teillä ei ilmeisesti ollu puhetta lapsista(?) niin on ajatellut, että säkin oot sitä mieöt että lapsi tulee jos vahingossa tulee, mutrei oo niin tärkeä, etä yrittämällä yritettäisiin. Voi olla, ettei se mies halua lasta, mutta pelkää tän nyt jihtavan eroon eikä halua eroa, niin ei uskalla sanoa totuutta. Vihjailee vaan suuntaan ja toiseen, että sun toive pysyy yllä mutta tyydyt siihen myöhemmin myöhemmin aikaan

Tärkeintä on nyt se, että sä et ala tanssimaan vain sen miehen pillin mukaan eli esim haet töitä kun se valittaa yrittäjyyttä, ja jätät menemästä haastatteluun kun se valittaa yrittäjyyden lopettamista. Kyllä yrittäjätkin lisääntyy...

Ei miehet koskaan ajattele noin monimutkaisesti yhtään mitään. Mies ei vaan halua lasta tämän naisen kanssa. Jonkun muun kanssa asia olisi varmasti aivan selvä juttu.

Vierailija

Vaikeelta kuulostaa. Eikö se lapsen saaminen ole tosiaan aiemmin tullut mieleen. Yhteiset sävelet täytyy selvittää aina suhteen alussa että tietää mitä kumpikin suhteelta toivoo.

Ehdottomasti lasta täytyy molempien haluta. Miehesi ei vaikuta kypsältä isyyteen, kun kondomiin ap:n pitäisi tehdä reikiä että mies voi sitten myöhemmin syyttää tätä raskaudesta jos tulee ongelmia.

Oikean puolison valitseminen on tärkeää liiton ja perheen onnistumiselle pitkällä tähtäimellä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat