Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (148)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Olen nainen. Mulla kasvoi jalka 12-vuotiaana kokoon 41 (ja kasvupyrähdys ei ollut alkanut, olin 152 cm pitkä, kuukautiseni alkoivat kaksi vuotta myöhemmin). Kasvoin 17-vuotiaanakin vielä pari senttiä täyteen aikuispituuteen 170 cm, onneksi jalka ei enää kasvanut. Nyt 47-vuotiaana jalankoko on edelleen 41. Joidenkin mielestä ihan karsea, mutta onneksi on terveet jalat ja onneksi kaikki eivät ole vouhota jalan koosta. Tässä vaan esimerkkinä, miten nuoremmallakin voi olla iso jalka, joka ei sitten enää kasva. En muista mikä jalan koko mulla oli 10-vuotiaana.

Vierailija

Minulla oli 5-vuotiaana 37:n numeron kengät, 7-vuotiaana 39:n, 12-vuotiaana 45:n. Jalan kasvu pysähtyi 14-vuotiaana. Käytän nykyisin 46-47:n kenkiä. Yhdellä serkullani on 49:n numeron jalka. Kaikki on yksilöllistä, tämäkin.

Vierailija

Tyttö 11v ja 40, minulla itselläi on koon 41 jalka mutta kasvoi siihen vasta teini-ikäisenä ja olen suoraan sanoen kauhuissani että miten iso jalka lapselle vielä tulee.

Vierailija

Jos siis tyttö, katso vanhempien kokoa ja päättele, kudotko numeron 36 vai 38 sukat. Jos poika, hajonta on valtava, joten kannattaa varmistaa vanhemmilta. Ehkä 38-39?

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat