Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (5)

Kolmen äiti

Paras ohje mitä voin antaa: Älä kuuntele luomuhörhöilijöitä vaan ota suosiolla vastaan kaikki kivunlievitys, mitä on. Kaikki kivut saadaan pois epiduraalilla. Avautumisvaihe voi olla näin täysin kivuton. Sinun ei tarvitse uhrautua, länsimainen lääketiede on tukenasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mulla oli: puhalla supistuksen tullessa kuin kynttilää. Silloin ei voi samalla jännittää vatsalihaksia.

Niin ja voin ykkösen tueksi jatkaa, että mulla oli epiduraali, joka toimi tosi hyvin, joten varsinaiseen testiin tuo neuvo ei päätynyt, mutta oli siitä mielestäni silti apua. En sitä olisi itse ainakaan keksinyt. Eli suosittelen epiduraalia minäkin.

Vierailija

Itse synnytin ilman kivunlievityksiä, kun en tajunnut supistuksieni olevan vielä niin tehokkaita ja lähellä synnytystä.

Ainoa mikä supistuksissa auttoi niin oli sängynlaidasta puristaminen kaikilla voimilla. Siinä ne supistukset äkkiä meni ohi, ja ponnistusvaiheessa itse ponnistaminen aina helpotti oloa ja tuntui että se vauva vaan tulee ulos, halusin sitä Itse tai ei. Tunnin kesti Itse synnytys, josta 5 minuuttia oli ponnistuvaihetta ja esikoisesta kyse. Eipä siinä oikein mitään ihmeellisiä ehtinyt ajatella.

Boh

Paras oli se kun esikoisen synnytin enkä käynyt synnytysvalmennuksessa, en lukenut yhtään artikkelia, kukaan ei puhunut synnytyksestä ja menin sinne täysin takki tyhjänä ILMAN MITÄÄN PELKOJA. Paras neuvo on että et stressaa koko asiaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat