Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (364)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Meillä molempien isovanhemmat kovia ostelemaan vaatteita lapsillemme. Kelpaisivat kyllä, mutta joka ikinen kerta ostavat liian pieniä! Anopille ei mene millään perille, ettei voi ostaa samaa kokoa kuin viime vuonna. Ja kysyisi kun on jossain, että onko oikea koko! Lisäksi leikkaa laput irti, ettei voi vaihtaa. Omille vanhemmille annoin viimeksi yhdet housut mukaan ja sanoin, että tällaiset ja kirjoitin koon paperille. Käskin antamaan myyjälle. Ostivat kolmet housut tismalleen oikeaa kokoa.

No voi hyvänen aika. Oletettavasti anopilla on itsellään lapsia, miten muuten hänestä olisi tullut anoppi, joten onko hän omilleenkin sitten ostanut samankokoisia vaatteita kuin viime vuonna?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mummi ei tajua lapsen olevan lähes teini, meillä on sama ongelma! 11v saa aina jotain prinsessaröyhelömekkoja ja barbeja, vaikka olen sanonut äidille tytön  käyttävän vain housuja ja että barbeilla ei ole leikkinyt eskarin jälkeen. Kahvilassa koetti  usuttaa tytön leikkipaikalle jossa oli tyyliin 1veelle tarkoitettu liukumäki ja muutama nukke :D 

Kuulostaa huolestuttavalta, että lapsi ei ole leikkinyt barbeilla eskarin jälkeen. Mun ikäluokka leikki vielä ala-asteella useamman vuoden barbeilla.

Pyörrytköhän jos kerron että jotkut ei leiki barbeilla KOSKAAN!!

Barbit ei ehkä ollut tässä se pointti, vaan lapsuuden loppuminen liian aikaisin.

No niinpä niin, ei lapsuus kuule siihen lopu että joku tietty lelu jää pois joten ihan turhaan olet huolissasi. 

Jos joku imbesilli puhuu täällä 11-vuotiaan olevan lähes teini, niin kyllä lapsuus liian aikaisin loppuu. 11-vuotiaalla on 2 vuotta teini-ikään. Sä annat varmaan 16-vuotiaankin vetää vapaasti alkoholia, koska onhan se lähes laillista.

Barbien ikäsuosituskin taitaa olla 3-vuotiaasta ylöspäin...

No mua ei vain enää kiinnostanut leikkiä 11-vuotiaana, vaikka olisin halunnut edelleen pitää barbeista yms, koska muistin kuinka hauskaa niillä leikkiminen oli vielä jonkin aikaa sitten ollut. Murrosikä alkoi 9-vuotiaana tai jo vähän ennen. 
Ei lapsia pidä pakottaa aikuistumaan, mutta ei myöskään pysymään jollain itse määrittelemällään "sopivalla ikätasolla". Lapsetkin ovat ihan yksilöitä.

Vierailija

Mummot. Mä en tiedä pitäiskö mun itkeä vai nauraa. Lapsi on ollut nyt muutaman päivän mummolassa, kun mä oon sairaalassa ja lapsen isä on yövuorossa ja lapsi ei oikein tykkää olla öitä yksin kotona vaikka pystyiskin iän puolesta olemaan, kun kuitenkin isä on laittamassa ruuan ja lähtee töihin tunti ennen kuin lapsen pitäis mennä nukkumaan. Lapsi laittoi mulle äsken kuvaviestin, että on mummon kanssa ostoksilla Oulussa.

Tyttö höynäytti mummon goottikauppaan, eli just siihen mistä me ollaan sanottu että liian kalliita, sieltä ei voida ostaa koko vaatekaappia ja jonkun vaatteen voi hommata silloin tällöin, kun se pitää muutenkin uusia. Tytöllä on nyt sitten tyllihame, pari toppia, pitkähihainen, neonvärisiä sukkahousuja ja asusteita. Rahaa meni varmasti paljon.

No ostivatpahan sitten edes mieleisiä vaikka mun mielestä aivan liian kallista mummon kustannettavaksi. Itsekin oon, lapselle niitä goottikuteita ostellut ja itsekin pukeudun gootahtavasti eli sinällään en vastusta tyyliä, mutta on ne nyt vaan kasvavalle lapselle ihan perkeleellisen kalliita, koska ne jäävät pieneksi äkkiä eli koko vaatekaappia en niitä aio kustantaa ennen kuin pituuskasvu hidastuu, kun tuunaamalla saa halvemmastakin vaatteesta "gootin".

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla