Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (733)

Vierailija

Olen unohtanut auton avaimet auton virtalukkoon ties miten monet kerrat ja lukinnut oven. Tuttu näky kotiparkissani/lähikaupan pihassa on, kun hytisen auton vieressä ja poikaystävä repii vanhalla henkarilla ikkunan reunasta oven lukkoa auki.

Ja tämä on mahdollista... Miten? Kuljetat siis myös vara-avainta mukana?? Voin kertoa, ettei muuten kannata. Luulisi olevan itsestäänselvää, että vara-avain pysyy kotona. Minä heitin entisen auton avaimen ulkoroskikseen ja sinne se jäi. Pulaan en silti joutunut, koska hain kotoa vara-avaimen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Olen asunut tässä talossa jo yli kymmenen vuotta ja edelleen yläkerran valojen sytyttäminen on välillä tuskaa. Samassa kohtaa on kolme katkaisijaa, yksi portaiden valo, toinen aulan valo ja kolmannesta saa terassin valon päälle. Hiukankin ajatuksissani valot vilkkuvat kuin discossa, kun painelen väärää katkaisijaa.

Laita dymolla katkaisijan viereen tieto mikä valo mistäkin syttyy :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Oon sekottanu koiranruoan ja vauvan puuron niin et koira sai puuron ja vauva nappulat. Kulhot oli sentään oikeet.

Oon sekoittanut kaasun ja jarrun keskenään kun autokoulus ajatus harhaili.

Oon kaatanu mustikkasoppaa kahviin, hyi.

Hukkaan kaiken sekunneissa, taito se on tääkin kai.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
En ollut ajatuksissani, vaan ennemminkin hermostunut, mikä sai toimimaan oudolla tavalla. Olin nimittäin ensitreffeillä kiinnostavan miehen kanssa. Oli kesä ja ostimme torilta kahvit ja sellaiset kupeissa olevat jätsiannokset, jotka syödään lusikalla. Syömisen lomassa PUHALSIN lusikassa olevaa jätskiä ennen kuin laitoin sen suuhuni 😂 Jotta tilanteen awkwardius olisi täydellinen, tein tämän vahingossa vielä toiseenkin kertaan! Mies katsoi minua kuin vajaaälyistä ja minä en saanut sanaa suustani, olin vain että "ohhoh" ja hymyilin tyhmänä.

😂😂😂😂

Mulla on tää sama, että ajatuksissani puhallan jätskiin 😄 Tapahtunut monta, monta, monta kertaa, ja taatusti tulee tapahtumaan vielä jatkossakin 😅

Vierailija

-Työssä kypäräpakko. Vapaalla usein pyörrän ulos lähtiessä takaisin kotieteiseen kun "kypärä unohtui".

-Kerrostalossa asuessa usein yritin avata kotioven avaimella väärässä kerroksessa. Pahin oli kun väärän asunnon oikea omistaja sattui palaamaan kotiinsa juuri kun manailin väljiä tusinalukkoja avainta käännellesssäni. Onneksi oli puolituttu naapuri, naurahti vain että minun kannattaa kokeilla samaa ovea kerrosta ylempänä, josko siellä olisi parempi lukko.

-Piilotin vasta leivotut muffinit herkkusuukissaltani mikroon. Löysin ne sieltä parin viikon kuluttua kun piti sulattaa voi muffinitaikinaa varten.

Vierailija

Monta kertaa yrittänyt kotiovia avata työpaikan kulkulätkällä. Pari kertaa myös kimpaantunut, kun ei ovi meinaa aueta :D 

Kerran ajatuksissani jäin tavallisten portaiden alimmalle askelmalle seisomaan ja odottelemaan, kun kuvittelin että ne on liukuportaat. Vieressä ne liukuportaat oli - huollettavana. Havahduin tilanteeseen tovin päästä, kun ihmisiä vaan lappasi ohitse. 

Vierailija

Jätin pääni auton oven väliin. Tuli kiire, oli lähdössä autolta ja juuri laittamassa ovea kii kun huomasin kännykän vielä autonpenkillä. Halusin tietysti napata sen mukaan, mutta eb kuitenkaan pysäyttänyt oven sulkemisaietta jolloin pääni jäi oven väliin. Sattui ja tuli hienot kuhmut :)

Vierailija

Ajoin ihan oikeasti tieltä ojaan hajamielisyydessä, ei ollut onneksi paljoa vauhtia enkä törmännyt kehenkään. Yli kahden tonnin remontti tuli autolle.

Vierailija

Apua, näitä on sattunut ja paljon :D. Todella monta kertaa olen ajanut ajatuksissani eri paikkaan kuin on pitänyt eli esimerkiksi töistä olen ajanut automaattisesti kotiin, vaikka olisi ollut tarkoitus käydä vanhemmilla tai ajaa treeneihin. Aamulla olen lähtenyt ajamaan töihin, vaikka on pitänyt mennä johonkin tilaisuuteen muualla. Muutettuani ajoin kahdesti ajatuksissani entiseen kotiini - toisen kerran löysin itseni vanhalta parkkikselta, toisella kerralla sain itseni kiinni jo matkan varrella. Kahvikuppi on tullut kaadettua täyteen maitoa ja sitten ihmeteltyä, että mitäs tälle nyt tehdään, kun ei kahvia enää mahdu. Likaiset astiat olen ajatuksissani vienyt vessan lavuaariin, kun piti laittaa ne astianpesukoneeseen. Jääkaappiin olen työntänyt kauppakassista ruokien seuraksi hammastahnan ja deodorantin. Kotiaivaimet olen kotiin tultuani unohtanut ulko-oven lukkoon ja talvella lähtiessäni parkkipaikan lämmitystolpan lukkoon  - onneksi on rauhallinen asuinalue. Kissanruokaa lattialtalta siivotessani olen ajatuksissani laittanut sen suuhuni. Roskikseen olen heittänyt lukemattoman määrän tavaraa, joka on ollut tarkoitus laittaa kaappiin, laatikkoon, tiskialtaaseen tai muualle...

Vierailija

- Leikkasin pojan paidan niskasta kutittavan lapun, tiputin lapun tiskipöydälle ja heitin paidan roskiin

- Manailin ja kiemurtelin koko päivän miten olen yhtäkkiä lihonut ja tissit kasvaneet, kun rintaliivit tuntuivat niin hirveän epämukavilta. Kotona tajusin että minulla oli tyttären liivit kokoa B70, oma kokoni on C90.

- Tein sämpylöitä ja ripottelin päälle mustapippuria enkä seesaminsiemeniä, onneksi pippurit vain pyörivät pois!

- Menin pojan vanhempainiltaan tyttären koululle.

- Tein pikakahvia ja maidon asemasta kaadoin mukiin luonnonjugurttia.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kuljen pyörällä töihin. Yhden ulko-oven edessä on pyörä parkki, johon jätän pyöräni lukuisten muiden ihmisten tavoin. Yksi aamu unohdin jättää pyöräni parkkiin ja talitintti sen sisään tuulilasiin läpi...

Heräsin aamuyöstä kovaan päänsärkyyn. Otin yöpöydän laatikosta buranaa ja yritin jatkaa nukkumista. Aamulla lähdin töihin, ja ihmettelin kun kipu ei yhtään helpota, vaan päinvastoin. Lähdin takaisin kotiin. Kotona huomasin Buranan sijaan nielleeni emätinkapselin. On valkoinen ja kutakuinkin samankokoinen... Ei näköjään tehoa särkyyn

Autocorrect..?

Vierailija

Ripottelin pienelle pojalle cayennepippuria viilin päälle kanelin sijaan ja ihmetteli , kun ei suostunut syömään, vaikka yleensä oli herkkua.

Vierailija

Eilen tein lasagnea ja kaikki sujui muuten hyvin, mutta unohdin laittaa sen uuniin. Kyllä oli kummastelua kun mies tuli töistä kotiin ja menin keittiöön ottamaan ruokaa uunista, mutta vuoka olikin vielä hellalla odottelemassa uuniin pääsyä. Siinä sitten pahoittelin nälkäiselle miehelle ruuan myöhästymistä, mies vaan naureskeli ettenkö edes ihmetellyt miksi ei tule ruuan tuoksua..

Vierailija

Muinaisuudessa eli 70-luvulla asuimme vuokralla asunnossa, jossa oli ulkovessa. Ja vielä yhteinen pienkerrostalon kaikkien asukkaiden kesken. Oli neljä muuta asuntoa siinä talossa. Meillä oli vieraita. Lähdin käymään ulkohuusissa ja tietenkin otin avaimet mukaani. Pienessä humalassa mietin vähän vihaisena yhden vieraan puheita - ja pudotin avaimet sinne ulosteiden sekaan.  Onneksi apuväline löytyi pihassa olevasta varastosta. Ja saunassa sitten pesin avaimet, apuvälineen ja kätöseni.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat