Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (455)

Vierailija

1 lapsi, ollaan onnellisia. Tyttö aina joskus toivoo sisarusta ja nyt kävi hyvin hänelle, toista odotetaan 😊 ensi talvena jos odotus menee ok, on sitten 2 lasta 😊 Meiän esikoinen on jo koulussa, ja sanoi että kyllä haluaa sitten auttaa vauvaa pikkujutuissa ja leikkiä yhdessä 😊

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miksi kuvitellaan, että suurperheet ovat uskonnollismielisiä???

Ystävälläni on seitsemän lasta ja hän, jos kukaan, ei todellakaan ole jumal´uskovainen.

"jumal´uskovainen". Antakaa joku mulle happea ! 😆😆😆😆

Happea, happea, mutta kysyn silti, mikä termissä "jumal´uskovainen" aiheutti hapenpuutteen?

Se kakka, mikä silmien kautta imeytyy täältä kehooni !

Vierailija

Meillä on neljä. Kaksi teiniä ja kaksi päiväkoti-ikäistä.
Usein luullaan uusioperheeksi, mutta yhteisiä ovat kaikki. Nuo kaksi vanhinta saatiin vähän yli parikymppisinä, sitten kolmevitosena teki vielä mieli lisää lapsia.
Neljä pientä lasta tai neljä teiniä voisi olla mulle liikaa, mutta tällainen kombo tuntuu musta hyvältä. Oikein onnellisia ollaan.

Vierailija

16-vuotias poika, 15-vuotias poika, 12-vuotias tyttö, 10-vuotias poika, 8-vuotias poika, 7-vuotiaat kaksoset (tyttö ja poika), 6-vuotias poika, 4-vuotias tyttö, 3-vuotias tyttö ja 8kk vanha poika. Olen raskaana ja vauva syntyy tammikuussa. Olemme miettineet miehen kanssa, että niin monta lasta saa tulla kuin on tullakseen, olemme kuitenkin vielä melko nuoria, minä 30v ja mies 35v.

Vierailija

Minulla on kaksi itse synnyttämää ja kaksi melkein omaa, eksän edellusestä liitosta. Vaikka erosin eksästä, kaikki lapset ovat mulle rakkaita ja "omia". Kaksi eivät kutsu äidiksi, eikä tarvitsekaan, heillä on oma äiti. Mutta he ovat minun rakkaita ihmisiä. Yhdellä heistä on jo oma lapsi, en hänelle ole mummi, mutta toivottavasti tärkeä aikuinen kuitenkin <3

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat