Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (68)

Vierailija

Entäs jos pistät vaikka rattaisiin ja nukuta siinä heti kun meinaa heräillä. Nosta vaikka jo ennen heräämistä rattaisiin ja yritä pitää unessa. Mahdollisimman pian pitäsi laittaa unille aamulla takaisin niin oppisi nukkumaan sitten putkeen.

Noniinpäniin

"Saa huomiota yllin kyllin, tuntuu etten muita ehdikään tehdä kuin huomioida häntä ja siihen lisäksi isommat sisarukset ovat myös innokkaita hoivaajia ja leikittäjiä."

No, tässähän se. Tyynesti vaan jätät huomioimatta kun kiukkuaa, ja huomioit kun ei kiukkua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En lukenut kaikkea ,enkä tiedä oliko lapsen ikä tarkemmin selvillä.
Mutta neuvolan neuvot siitä , että yli 6 kk pärjää yön syömättä on ihan hölynpölyä.
Pärjää siis varmaan jos nukkuu vaikka 8 h. Mutta jos yö unet on 10-12 tuntia niin ei ole harvinaista, että jopa kahteen vuoteen asti tarvitsee aamuyöstä tankkausta.

Yksi lapsistani tarvitsi vauvana ( ja edelleen ) paljon unta . Juuri tuossa 1-2v iässä nukkui 12-13 tuntia yössä + päiväunet.
Yö syöttö siirtyi hiljalleen myöhemmäksi koko ajan . Lopulta joskus 1.5 vuotiaana söi pullollisen velliä klo 7 ja nukkui sitten klo yhdeksään .

Tätä aamuyön/ aamun tankkausta pullista tai rinnasta kannattaa aamukiukkuisten kanssa kokeilla !

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos lapsi haluaa olla sylissä, niin kokeile vaikka Manducaa. Lapsen koosta riippuen voi laittaa selkäpuolellekin.

Meillä on manduca, olen jokaista lasta kantanut sillä. Nykyisin kun kiukkupyllyn ottaa kyytiin haluaa melkein heti pois ja sitten taas takaisin kyytiin ja loppujen lopuksi tästäkin tulee kamala kiukku kun poika ei enää itsekkään tiedä, että haluaako kyytiin vai ei
Ap

Lapsi on valtavan stressaantunut siitä, että olet hänelle niin kamala - hänen on mahdoton enää edes tiedostaa siihen yhtä yksittäistä syytä! Hän tuntee vain ärtymyksesi, jopa halveksuntasi, ja kokee siitä paniikinomaista hätää. Tämän rakentaa hänen aivonsa yhä enemmän trauman varaan.

Vierailija

Mikä ihmeen hätä joillakin äideillä on estää lapsia kasvamasta omaan tahtiinsa? Se ei onnistu, koska se ei ole biologisesti mahdollista! Kaikki muu on vain näennäistä, ja kostautuu myöhemmin.

Vierailija

Kuulostaa kyllä siltä että kitinä liittyy liian aikaiseen heräämiseen, meidän lapsi teki samaa jossakin vaiheessa kun oli vielä niin pieni ettei osannut yhdistää pahaa mieltänsä väsymykseen ja unen tarpeeseen. Usein silloin annoin pienen aamupalan ja sitten uusiksi unille, vaikkapa vaunuihin jos ei sänkyynsä enää rauhoittunut. Tunnin tai kahden lisäunet ja lapsi heräsi tyytyväisenä. Meidän lapsi meni kasilta nukkumaan ja tämä eka veemäinen herätys tuli juuri joskus aamukuuden maissa. Myöhäisempi nukkumaanmeno ei auttanut.

Kyllähän se vähän syö kun pitää ennen kuutta kammeta itsensä ylös mutta usein siinä sai kuitenkin hetkeksi torkahdettua kun lapsi otti aamun jatkouniaan.

Vierailija

Mikset mene töihin ja vie lasta päiväkotiin? Jos lapsi herää klo. 06 ja on vailla tekemistä niin eiköhän olisi jo aika järjestää jotain muuta tekemistä kuin kotona kiukuttelua.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat