Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (44)

Vierailija

Ensimmäisessä IVF-raskaudessa rv7 alkoi yhtä-äkkiä verinen vuoto, isoja hyytymiä, joista yritin alkiota etsiä. Ei kipuja mutta järjetön pelko keskenmenosta. Päivän päästä ultrassa kuitenkin löydettiin syke ja hematooma johon ei enää aktiivista vuotoa. Sen jälkeen enää rusehtavaa vuotoa joka väheni vähitellen ja rv 12 todettiin hematooman hävinneen. Sairaslomalla olin rv12 saakka välttäen rehkimistä ja viettäen ”nunnan elämää” kuten lääkäri sanoi :D sen jälkeen ei enää mitään probleemaa ja lapsi syntyi rv40

Hyi alkoi ahdistaa. Mulla näkyi varhaisultrassa (7+0) mahdollista hematoomaa.
Kannassa lukee:
Raskausontelon ympärillä ja kohdun sisäsuun päällä sameakaikuista ilm. hematoomaa.

Sanoi olevan ihan normaalia ja vaaratonta ka ettei kannata pelästyä mahdollista vuotoa..

Apua :( pitäiskö kuitenkin olla huolissaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Raskaus alkoi kaksosraskautena, toinen sikiö meni kesken viikon 9 tienoilla ja sen puolelle kohtua tuli hemanooma. Vuoto jatkui koko raskauden läpi, välillä tosi runsaana, välillä oli viikkoja kun ei vuotanut lainkaan. Kävin pari ylimääräistä kertaa päivystyksessä ultrassa, muuten raskaus eteni normaalisti. Terve tyttö syntyi muutaman viikon etuajassa.

AP:lle tsemppiä loppuviikoille!

Vierailija

Iso hematooma alavatsalla, onneksi raskauden edetessä nousi ylemmäs jotta synnytystie jäi vapaaksi. Lepo, lääkkeet, seuranta. Ensin lapsen selviytymismahikset oli 70%, sittemmin putosi 30%:iin. Ultraaja kehotti aborttiin, että kohtu ei vahingoittuisi. Lääkäri olisi antanut luvan aborttiin vielä 3kk jälkeenkin, mutta oli onneksi sitä mieltä että kohtu kestää. Terve lapsi syntyi 3vk etuajassa (kai siksi ettö oli itsekin iso). Odotus oli raastavaa, mutta onneksi päättyi hyvin.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat