Sivut

Kommentit (168)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ehdota, että teidän perhe maksaa mökkivuokraa esim. 400 e/vko. Se on aika vaatimaton summa, jos teillä on oma pikkumökki tai pelkästään teidän perheelle varattuna huone. Sen jälkeen riittää, että teet ruokaa vain teidän perheelle eikä mies osallistu mökin töihin.

Minua ainakin risoo miniä, joka olettaa, että hänelle tarjotaan täysihoito samaan aikaan kun muu porukka tekee töitä.


Tässähän ei ollut kyse siitä, ettei Sanna halua auttaa, vaan siitä, että hänelle jää pelkät p*skatyöt.

Minä en menisi tuollaiseen paikkaan ollenkaan, kun kerran työt ei jakaudu tasaisesti.

Kommentoin ohiksena.

Minulle ei ap:n vuodatus ihan auennut. Mikä tuossa oli se Ongelma? Ensin hän valittaa, ettei saa tehdä mitään "tärkeää", ja sitten sitä, että hän joutuu liikaa rehkimään.

Eiköhän kyse ole nyt ihan vaan siitä, että jos hän on ottanut alkuvuosina tiskaajan ja siivoajan roolin, häneltä odotetaan sitä jatkossakin.

Jos hän mieluummin tekisi ruokaa, sanokoot sen ääneen. "Minä olen kyllästynyt työnjakoon, jossa joudun koko ajan tiskaamaan ja siivoamaan. Minua ei tietenkään haittaa osallistua töihin, mutta haluaisin tehdä välillä jotakin muuta kuin siivota ja tiskata. Sopiiko siis, jos ensi viikolla teen ruuat ja joku muu tiskaa ja siivoaa?"

Voi tosin olla, että anopilla on ihan hyväkin terveydellinen syy välttää siivoilua. Kannattaa ottaa se huomioon. Tai voi olla, että anoppi ON syönyt ap:n kokkauksia ja siksi tekee ruuan mieluummin itse....

Joka tapauksessa asioista voi aikuinen ihminen kyllä neuvotella. Anoppi ja appi ovat kumminkin perhettä! Heille VOI sanoa vastaan, ja vaatia omaa miestä tukemaan.

Vierailija

Valita, että meni vatsa ihan kipeäksi ja sekaisin, ruoka oli varmaan pilallista. "Voi voi kunpa lomalla edes saisi syödä sitä mitä itse haluaa, toivottavasti olitte kädet kuitenkin pesseet.". Sit ramppaat huussissa ja voivottelet kipeää oloa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Itse teen aina selväksi, että lomalla ei tehdä töitä. Jos taas joutuisin tekemään töitä jonkun mökilläniin lähden heti kotiin. 

Et edes suostu osallistumaan ruuanlaittoon, tiskaamiseen, saunan lämmitykseen, vedenkantamiseen?
Syöt kuitenkin ja saunot?
Osallistutko ruokakustannuksiin vai pitääkö isäntäväen maksaa ruokasikin?
Monta päivää yleensä viivyt?

Vierailija

Neljää tuntia ei voi tiskata kuin maailman hitain tai epäkäytännöllisin tiskari. Ei ole ihme ettei muita töitä ole tarjolla. Jos tämä virtuuoositiskari laittaisi esim. ruoan voisi olla aika vihaisen nälkäistä porukkaa pitkään.

Vierailija

Kuka ylipäätään haluaa käydä, aikuisena ihmisenä, äitinsä/isänsä mökillä? Hankkikaa oma mökki, jos mökillä niin paljon viihdytte. Nuo sukumökit ei yleensä toimi, aina tulee jotain sanomista/jollain paha mieli.

Vierailija

Itse kieltäytyisin tuollaisesta hyvin tyypillisestä appivanhempien mökki-työleireille menemisestä. Kyse on appivanhempien vallankäytöstä. Valta on makeaa.

Kannattaa hankkia oma tai vuokramökki.

Vierailija

Missä tahansa maailman kulttuurissa vieras on vieras. Ei työvoimaa. Paitsi Suomessa.

Tyypillistä suomalaisille mökkiläisille on kutsua vieraita, koska halutaan lisää ihmisiä ympärille. Heidät sitten pannaan töihin. Ainahan isännillä on hoitamattomia rankakasoja, siivoamaton paskahuusi, katto täynnä havuja, laituri paskana ym. jne.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat