Sivut

Kommentit (544)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
"Hullu pyytää viikunaa talvella. Samanlainen on se, joka pyytää lasta, kun sitä ei enää voi saada."

- Antiikin Rooman keisari Marcus Aurelius, 'Itselle' muistiinpanoissaan

Taas ollut vähän mies pätemässä.

Fannukka

Mikä ettei. Itse olen 46 vuotias. Nuorin lapsista 1 vuoden ja vanhin 25vuotta. Lastenlapsiakin on jo 2 joille iltatähteni on eno. Elämä yllättää usein. Kaikkea hyvää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Itse yrittäisin lasta mutta varautuisin henkisesti siihenkin ettei lasta enää saa.
Sain omani usean vuoden hoitojen jälkeen koeputkihoidoilla 37 vuotiaana.
Synnytys oli helppo ja nautin ensimmäisestä vauvavuodesta valtavasti ja viihdyin hyvin kotona. Ei ollut enää kiire minnekään ja työelämässäkin olin saanut antaa näyttöjä ihan riittävästi.
Imetin lopulta 3 vuotta.
Raskaita hetkiä ja väsymystä on ollut ajoittain niin kuin kaikilla, mutta kyllä lapsi tuo elämään valtavasti sisältöä ja myös laajentaa tuttavapiiriä.
En ole katunut koskaan. En usko että kukaan henkisesti suhteellisen terve ja normaalin hyvässä parisuhteessa elävä katuu lasta.
Eri asia jos ei pysty tarjoamaan lapselle turvallista väkivallatonta lapsuutta tai ei voi olla ilman päihteitä ja tupakkaa raskausaikana.. Silloin jättäisin tekemättä.

Vierailija

En tiedä, seuraako ap enää keskustelua, mutta jos 42-vuotiaana haluaa lapsen, on toimittava nopeasti. Siltikin voi olla liian myöhäistä. Jättäisin heti ehkäisyn pois, alkaisin tikuttaa ovulaatiota ja kävisin gynellä tutkimuksissa selvittämässä, onko munarakkuloita enää jäljellä. Miehen siittiötkin kannattaa testata. Vaikka ultrassa näkyisi munarakkuloita, niiden sisällä ei välttämättä ole munasolua tai munasolut voivat olla huonolaatuisia. Itse kävin kalliit lapsettomuushoidot läpi 43-vuotiaana, ja niistä jäi käteen vain se tieto, että juna meni jo. IVF:ssä ei saatu kuin vähän soluja, ja niistä ei ollut enää mihinkään.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat