Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Arttu Wiskarin kuopus valvoi öitä kaksi ja puoli vuotta – raskas aika uuvutti koko perheen: ”Olin niin burnoutissa, että mietin urani lopett...

Arttu Wiskarin kuopus valvoi öitä kaksi ja puoli vuotta – raskas aika uuvutti koko perheen: ”Olin niin burnoutissa, että mietin urani lopett...

Arttu Wiskarin perheeseen kuuluu kaksi lasta, puoliso ja koira. Kahdeksanvuotias ranskanbuldoggi Bonzo on riippuvainen ja joskus jopa mustasukkainen Artusta. Jos isännän huomio herpaantuu, Bonzo ulvoo.

Raskaimpana aikana muusikko Arttu Wiskari muistutti itseään, että asiat voisivat olla huonomminkin. Samaan aikaan lähipiirissä käytiin kamppailua pienen tytön hengestä. Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (26)

Onnellin äiti

Loistavaa työtä Arttu ja vaimo tekevät. Kiitos siitä!

Minullekin yövalvominen oli joka lapsen kanssa tuttua, pikkulapsuaika oli vanhemmuuden raskainta aikaa. Kummasti reilu 2-vuotiaina kaikki lapsemme sitten oppivat nukkumaan yöt putkeen Jos joskus saan lapsenlapsia, toivon voivani auttaa ja antaa erityisesti äidille lepo- ja virkistymisaikaa. Nyt osa lapsistani on jo aikuisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mörri56

Meillä esikoinen heräili vauvasta lähtien monta kertaa yössä. Huonoimmillaan nukkui n 4-vuotiaana vartin pätkiä koko vieressä. Silloin saatiin onneksi apua. Neuvolasta ei apua herunut ennen paikkakunnan vaihtoa, mutta sitten onneksi homma otettiin todesta. Ja kyllä se olin aina minä, joka heräsi. Mies nukkuu jo muutenkin unilääkkeiden voimalla ja itselleni arki oli helpompaa (vaikka väsytti) kun oli vain äkäiset ja väsyneet lapset, kun että olisi ollut vielä se rättiväsynyt mieskin siinä. Ja kyllä, töissä olin koko ajan. Nyt lapset jo isommat ja nyt meillä nukutaan.

Vierailija

Ensimmäiselle vastaajalle, myötäelän! Itse valvoin kahden huonosti nukkuvan lapsen kanssa heidän viisi ensimmäistä ikävuottaan. Siitä seuraavat vuosikymmenet olin tosi herkkäuninen. Olen nyt reilu viisikymppinen ja juuri kerroin ilahtuneena, että Hei, tajusin just etten enää herää Hesarin kolahdukseen! Olen siis tähän asti nukkunut todella kevyesti ja herännut pieneenkin rasahdukseen... onneksi olen myös nukahtanut helposti uudelleen. Mutta noin kauan siis kesti tuo lasten kanssa alkanut herkkäunisuus.

Vierailija

En ymmärrä että tällä kuolleella tytöllä ratsastetaan jatkuvasti julkisuuteen, edelleen. On monia syöpäsairaita lapsia, heidän lähipiirillään ei ole tarvetta pyrkiä julkisuuteen tai pysymiseen siellä myymällä lapsen sairautta medialle.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat