Sivut

Kommentit (1246)

Vierailija

Narsistin uhri.
Tarkoitus ei ole mollata, vaan em. termi tässä yhteydessä merkitsee sitä kaikessa ja kaikesta uhriutuvaa työkaveria, jota melkein, mutta vaan melkein käy sääliksi ja samaan aikaan tekee mieli sanoa, että katoppa peiliinkin joku kerta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hymiö-Hyypiö

Ei osaa lähettää asiallisiakaan työ s-posteja

ilman noita helvetin hymiö-kevennyksiään

Oppi niiden käytön 90-luvulla eikä kasva koskaan aikuiseksi

:(


Lisäisin tähän tyypin, joka senderöi vihassa kirjoitettuja s-posteja toistuvasti. Virastossa.
Itse muistaa juuri 90-luvulta, kun perjantaina pisti tunnekuohun vallassa meiliä... ja maanantaina näki sen lähtevien kansiossa...
Ei voinut muuta kuin hävetä. Ja se jäikin ainoaksi vihapostiksi, jonka lähetti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Se, joka istuu viimeisen vartin työajasta vessassa.

Ainakin jos on perjantai. Ja mukanaan aina 'vesipullo'. Kaikki tietää että hengitys haisee viinalle sekä ilta että aamujunassa, mutta kukaan ei raatsi mainita siitä hänelle itselleen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Itsensä diagnosoineet

Yllättävän yleinen laji nykyään. Hekumoi itsediagnosoimallaan sairaudella/vaivalla ja menee sen taakse piiloon, kun pitäisi ottaa vastuuta asioista. 

On hyvin ymmärtäväinen itseään kohtaan.

Itkee herkästi.

Tämän ihmislajin parissa on itsetodettu mm seuraavia vaivoja: laktoosi-intoleranssi (ei enää niin muodikas, kun on niin yleinen), keliakia (kovassa nousussa), erityisherkkä (hyvin muodikas), vahvuuteen sairastunut, tuoksuallergikko (oikeasti ärsyyntyy vain siitä, että joku tuoksuu hyvältä) ja kauhea päänsärky-valittaja.

Yhteistä näille on se, että vaiva on kuviteltu, eivät oikeasti sairasta näitä. Kaikki työkaverit tietävät sen, koska on jäänyt kiinni ihmeparantumisista ja sairastelut sattuvat aina epämiellyttävien työtehtävien aikaan.

Tämä oli hyvä!

Sama henkilö oireilee yleensä sisäilmasta. Ääni käheytyy työpaikalla, muitakin sairauslomaa vaativia oireita on.

Tämän hetken muotidiagnoosi on raudanpuute. Oireilee väsymyksenä ja aivosumuna. Pitäisi päästä mittauttamaan ferritiiniarvo ja saada suonensisäistä rautaa.

Se hyvä tässä raudanpuutteessa on, että se on lähes kokonaan syrjäyttänyt kilpirauhasen vajaatoiminnan, jota ”perinteisillä laboratoriokokeilla” ei saada kiinni.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kielipoliisi. Ei ole opiskellut suomen kieltä mutta on siitä ylenpalttisen kiinnostunut. Tulee eri kerroksesta ilmoittamaan kollegalle, että tämän tekemässä esitteessä on kirjoitusvirhe. Paheksuu hymiöitä.

Todella noloa jos painettuun firman tuotteeseen pääsee lipsahtamaan kirjoitusvirhe, joten ihan aiheellista huomauttaa niistä. Sisäisessä viestinnässä ihan sama, mutta kirjoitusvirheet nettisivuilla ym antaa epäluotettavan ja ammattitaidottoman kuvan.


Ensi kerralla anna kirjoitus/kielioppivirheen mennä painoon asti niin ehkä hän arvostaa vinkin antajaa paremmin vastaisuudessa kun joutuu kuulemaan siitä sitten muiltakin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat