Sivut

Kommentit (408)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En ole koskaan ymmärtänyt sitä, miksi kaksosille pitää hakea samanlaiset nimet, tyyliin Antti ja Anni - ikään kuin heitä ei otettaisi yksilöinä vaan aina pitää olla sidottu siihen kaksosuuteen. No, monihan tekee samaa sisarusten nimilllä muutenkin - nimeä ei anneta vauvalle yksilönä vaan nimen sopivuus 'jengiin' tuntuu olevan pääasia. Kaverini ei voinut antaa nuorimmalle tyttärelleen sitä nimeä jonka olisi oikeasti halunnut antaa, koska se alkoi eri kirjaimelle kuin muiden perheenjäsenten nimet, "ja sit se on saleen jossain terapiassa". 

On kiva miettiä nimiä etukäteen, mutta muistakaa että se nimi annetaan yksilölle, joka on oma persoonansa. Nimi usein määrittää persoonaakin jollain tavalla, esim jos sun nimi on Nuppu, kaikki olettaa sun olevan tietynlainen. Tuttavaperheen mies oli aina halunnut tyttären, jonka nimi on "Ruusu". Kun he odottivat esikoista joka oli tyttö, oli selkeetä että tytön nimeksi tulee Ruusu ja Ruususta jo puhuttiin somessa ja keskusteluissa yms. No, sitten kävikin todella traagisesti ja tämä Ruusu ei syntynytkään elävänä. Onneksi he alkoivat pian odottaa uutta lasta, joka oli myös tyttö. Tämän nimeksi sitten saatiin Ruusu. Minusta outoa..mutta toki kukin nimeää omat lapsensa. 

Eikö vois odottaa että se lapsi edes syntyy ja päättää nimen vasta sitten? 

Vierailija

Iines ja Tiitus on ihanat, aidosti omanlaiset, sointuvat kuitenkin yhteen.[/quote]

Voisko tulevalle miehelle enää kamalampaa nimeä antaa ku Tiitus :D ihan hirvee!! Ja Iines sopii vaan eläimelle ei ihmiselle!

Vierailija

Ap täällä hyvää huomenta!

Tulin ilmoittamaan, että nimet on viimein päätetty ja ne  ovat Tuukka ja Taiga ;)

Kiitän kaikkia vastanneita! 

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat