Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (7)

Vierailija

Kuulostaa tutulle! Terapeutti sanoikin kerran että kannattaa sopia erikseen ns. Keskustelu reissu, mutta hyvässä hengessä ja antaa aina toisen puhua suunsa puhtaaksi ennen kuin on toisen puheenvuoro.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Olen myös huomannut että nämä saavat paljon apua (on harvinaista että mummolat hoitaa esim viikon lapsia putkeen) ja SILTI valittavat miten on rankkaa.
Minäkin olen ilman apuja ja silti pärjätään. Eikä tulisi mieleeni valittaa sillä mummoni oli 8 lapsen YH eikä kertaakaan valittanut tilanteestaan!

Vierailija

Voi mielensäpahoittajat . Uskokaa, että aina on jossain joku, jolla on asiat vielä huonommin kuin teillä. Ja silti valitatte ;)

Vierailija

Otsikon sanavalinnoista voisi päätellä, että kiireisillä ja väsyneillä kolmen lapsen vanhemmilla on kuitenkin sen verran usein aikaa lomailla kahdestaan, että reissuille on jo muodostunut oikein perinteet (kuten tämä ekan illan reissuriita).

Vierailija

Teiltä kommentoijilta on kyllä niiiiiin jutun pointti hukassa! Eihän tässä valiteta, vaan kuvaillaan parisuhdetta josta löytyy myös niitä vähän haastavampia hetkiä... Hyvä kirjoitus suhdearjesta, helppo samaistua.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat