Kommentit (9)

Vierailija

Kuulostaa tutulle! Terapeutti sanoikin kerran että kannattaa sopia erikseen ns. Keskustelu reissu, mutta hyvässä hengessä ja antaa aina toisen puhua suunsa puhtaaksi ennen kuin on toisen puheenvuoro.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Olen myös huomannut että nämä saavat paljon apua (on harvinaista että mummolat hoitaa esim viikon lapsia putkeen) ja SILTI valittavat miten on rankkaa.
Minäkin olen ilman apuja ja silti pärjätään. Eikä tulisi mieleeni valittaa sillä mummoni oli 8 lapsen YH eikä kertaakaan valittanut tilanteestaan!

Vierailija

Voi mielensäpahoittajat . Uskokaa, että aina on jossain joku, jolla on asiat vielä huonommin kuin teillä. Ja silti valitatte ;)

Vierailija

Otsikon sanavalinnoista voisi päätellä, että kiireisillä ja väsyneillä kolmen lapsen vanhemmilla on kuitenkin sen verran usein aikaa lomailla kahdestaan, että reissuille on jo muodostunut oikein perinteet (kuten tämä ekan illan reissuriita).

Vierailija

Teiltä kommentoijilta on kyllä niiiiiin jutun pointti hukassa! Eihän tässä valiteta, vaan kuvaillaan parisuhdetta josta löytyy myös niitä vähän haastavampia hetkiä... Hyvä kirjoitus suhdearjesta, helppo samaistua.

Vierailija

Jännä juttu, mutta minä olen aina äärettömän hyvällä päällä matkustellessamme. Tosin me matkaamme aina lapsen kanssa, koska meillä ei ole mummolaa, johon lapsen voi lempata, jos haluaa viettää parisuhdeaikaa. Arjessa jaksan kyllä kiukutella ja puhua suuni puhtaaksi kun siltä tuntuu, mutta matkalle lähteminen on minusta taivaallista. Olen tykännyt siitä pienestä pitäen. Ei haittaa, vaikka kaatosade yllättää niin että uudet kesäkengät joutavat sen jälkeen roskiin, eikä tunnu missään, vaikka hotellin ravintola onkin rempassa. Jostain syystä en kykene kiukuttelemaan reissussa - sehän pilaisi saman tien fiiliksen. Jälkikäteen muistaisi vain sen, että siellä oli paha mieli.

Vierailija

Oliko nää ne jotka ei koskaan pääse minnekään kun ihan yksin ilman tukiverkkoja ovat?

Kuitenkin parisuhdelomilla tämän tästä? Ja mummot hoitaa kodin ja lapset.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat