Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Petturi mies ja ihan turha terapeutin ''syyttää''   vaimoa siitä ettei seksiä välttis tipu vauva aikana. Tuo mies aloitti tuon pettämisen jo ennen vauvaa, joten tuo kuvio on ihan selvä ja ainoastaan miehen vastuulla. Toivottavasti toi nainen hylkää tuon petturin!

Vierailija

Aika paskoja neuvoja. Lisäksi tuo "tapan itseni"-uhkailu on naurettavaa. Jätä se omaan rauhaan - eli jätä se. Olen itse pettänyt ja tuosta viestittelystä on hyvin lyhyt matka siihen että tapaa jonkun. Ei ole tämän naisen vastuulla saada tuo mies tajuamaan mitä tekee väärin. Miehen olisi pitänyt se jo itse tajuta. Ei parisuhdemateriaalia.

Vierailija

Siis jo aiemmin jäänyt kahdesti kiinni ja silti nainen yllättyy kun sama toistuu? Mitä ihmettä? Jos välttämättä haluaa jatkaa suhdetta tapapettäjään, niin sitten on vaan hyväksyttävä se oma valinta ja elettävä sen kanssa. Tarkoittaa avointa tai puoliavointa suhdetta. Ei tuo ole reilua sille pettäjällekään, että jatkuvasti toinen ihan omaa typeryyttään odottaa muutosta johon puoliso ei ilmiselvästikään kykene tai ei halua sitä tehdä. Jatkuvan valittamisen ja marttyyrileikin sijaan vaimo voisi ottaa itsekin vastuuta omasta suhteestaan, ja erota ellei halua tuollaisessa suhteessa elää.

Vierailija

Mies ei vaan välitä, ja tuo Itsemurhalla uhkaaminen.. Eli hänen pitää saada tehdä mitä haluaa ja kun käry käy niin uhriutuu? On olemassa hyviäkin miehiä joten miksi tuhlata aikaa tuollaiseen? Yksin lapsenkin kanssa on parempi kuin miehen kanssa johon ei voi luottaa.

Kiekuliina

Mies vaikuttaa jotenkin huomionhakuiselta. Hakee huomiota muualta kun kotona vauva ja perhetilanne vie vaimon aikaa ja huomiota. Todella keskenkasvuista käytöstä mieheltä tuommoinen. Käytöstä oli toki jo ennen vauvan syntymääkin, eli persoonallisuudessa on kyllä tosi inhottavia piirteitä ilman perhettäkin. En usko että tyyppi muuttuu koskaan, peruspersoonallisuus ei muutu! Tuo itsemurhalla uhkailu on vallankäyttöä ja henkistä väkivaltaa. Terapiaa suosittelen tuommoiselle miehelle jos haluaa itse muutosta tilanteeseen ihan oikeasti. Toista ihmistä ei voi toinen muuttaa tai auttaa jos oma, aito halu muuttumiseen puuttuu.

Vierailija

Itse seurustelin tuolla tavalla käyttäytyvän miehen kanssa.Myönsi itsekkin olevansa seksiaddikti.Kävi hoidossa hetken ja totesi että hänen addiktinsa ei ole vielä paha,koska ei pane muita.Lisäksi hän oli tosi koukussa pornoon.Oli ollu jo nuoresta.Lopuks alkoi minua epäilemään uskottomuudesta.Se oli sen suhteen loppu.

Vierailija

Lasteni isä oli tuollainen. Jäi kiinni viestittelystä ja sanoi, ettei ikinä tekisi oikeasti mitään. Uskoin. Jäi kiinni uudelleen ja taas uskoin, että se oli siinä. Kolmas kerta olikin sitten se, että aloitti suhteen työkaverinsa kanssa. Syytti minua kaikesta. Todellisuudessa minä olin aina liitossa se, joka kärsi liian vähäisestä seksistä. Liitto kariutui tähän kolmanteen juttuun. Miehellä oli ongelmia itsensä kanssa, mm. masennus ja lapsuudesta saakka asioita, joita ei ollut kenellekään puhunut. Jälkeenpäin ajateltuna, olisi pitänyt lähteä heti ekan jutun jälkeen. Kaiken seurauksena minulla meni vuosiksi usko miehiin ja kestävään, uskolliseen parisuhteeseen. Vasta nyt alan olla itseni ja asian kanssa sinut ja uskallan rakentaa uutta parisuhdetta.

Vierailija

Mulla mies tekee tuota samaa ja myöskin pettää hyvin usein kun tilaisuus tarjoutuu siitäkin huolimatta että seksielämämme on vilkasta ja erittäin hyvää. Ollaan oltu yhdessä teini-iästä lähtien ja välillä erossakin mutta päädyttiin sitten kuitekin avioon ja perustamaan perheen. On myöntänyt olevansa addiktoitunut, käy tällä hetkellä psykoterapiassa ja on addiktioita kurissa pitävällä lääkityksellä, käsittääkseni samaa lääkettä käytetään alkoholismin hoidossa. Tehoaa hyvin eikä estä seksin harrastamista kotona, lääkettä vaan ei kai voi iänkaiken käyttää. 

Kim

Minun mielestä vastaus on todella monipuolinen ja avun suuntia avaava! Kiitos tästä! Vaikka itse pohdin eri suhdetilanteen mutkia saan kuitenkin tästä kiinni niin paljon, moni neuvo on ns sovellettavissa suhteen monipolveileviin haasteisiin. Etenkin tärkeäksi koin merkattujen boldfonttien lauseet, pärähtivät, kuten että ahdistuneisuuden ja masennuksen "omahoito" voi olla seksuaalisen virikkeen äärille hakeutuminen. Moni kokemani ja kohtaamani asia näyttäytyy nyt uudessa valossa.
Hienoa miten kysymyksen aihetta voi avata ilman että suoraan tuomitsee parisuhteen (tässä tapauksessa miehen käytöksen, joka tosiaan mielestäni ei ole mitenkään hyväksyttävä) lopullisesti menneen perseilleen, koska pienen vauvan kanssa voin vaan kuvitella miten päätöksenteko jostain "helposta dumppaamisesta" ei ehkä olekaan kovin helppo. Tuli kysyjälle ero tai apu ja suhteelle uusi suunta niin ei kumpikaan vaihtoehto ole tuosta noin vaan tehty. Reagoikaamme kaikki kaltoinkohteluun, tuli se sitten missä muodossa tahansa!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat