Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Omat vanhempani tykkäävät todella paljon puolisostani, samoin koko sukuni tuntuu tykkäävän hänestä. Lisäksi vanhempani sekä puolisoni vanhemmat ovat kuin parhaimpia kavereita keskenään. Silti me emme puolisoni kanssa tule toimeen yhtään. Suhde on pelkkää tappelua ja vääntämistä milloin mistäkin asiasta. En pysty ajattelemaan eroa noiden ym syiden vuoksi. Onko muita samassa tilanteessa?

Kommentit (15)

Vierailija

Siis mitkä ovat eroamisen syyt omalta kohdaltasi tappelemisen lisäksi? Oletteko yrittäneet ratkaista asiaa, vai eikö puolisosi halua tehdä asialle mitään?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mitä se niille sukulaisille kuuluu jatkuuko teidän avioliitto vaiko ei? Tuo on kyllä jo surkeimmasta päästä tekosyitä kun kuollutta hevosta potkitaan henkiin.

Vierailija

Miten se, että miehesi tulee toisten kanssa toimeen estää eroamisen? Erotkaa sopuisasti niin voitte jatkaa ystävinä, jos se ei onnistu niin voihan mies ja hänen vanhempansa jatkaa ystävyytään sinun suvun kanssa ilman sinua siinä mukanakin.

Vierailija

Et voi erota, koska olet läheisriippuvainen. Hittuako sinun sukusi tärkeimmästä ihmissuhteestasi päättää, ja sinun elämästäsi? Tosissasiko mieluummin roikut heissä kerjäämässä hyväksyntää, kuin jämäkästi teet omat päätöksesi kuin aikuinen ainakin.

Vierailija

Ymmärrän vaikka en sitten kuitenkaan täysin ymmärrä. - Suomessa ei enää tarvitse perustella tuomioistuimelle tai kenellekään muulle, jos haluaa erota pariuhdekumppanistaan. Se on sitten toinen juttu mitä on valmis ja halukas tekemään itse oman mukavuutensa vuoksi.

Onhan sellaisessa liitossa luultavasti helpompi elää ja olla jos se on muidenkin silmissä hyvältä vaikuttava kuin sellaisessa, jonka ulkopuoliset tuomitsevat ja pitävät sopimattomana.

Mutta toisaalta hyppäämmekö kaivoon vain jos tai kun tarpeeksi moni antaisi ymmärtää, että se voisi olla hyvä juttu, jos niin tekisimme. Vai ymmärremmekö, että on asioita ja päätöksiä, jotka meidän itse kunkin on tehtävä ja päätettävä itse, vaikka ne eivät olisi aina helppoja ja kivoja.

Monta kertaa sitä näkee tai luulee näkevänsä ulopuolelta niin paljon paremmin ja selkeämmin erityiesti silloin kun ei itse tarvitse ottaa lpullista vastuuta päätöksen tai valinnan seuraksista. Ja vasta myöemmin ymmärtää, miksi toinen teki ja päätti niinkuin päätti. 

Ei toki aina. Omissa mielikuvissa ja tunteissa on helppo elää ja olla; toisinaan silloinkin niiden pohjalla ei olisi muuta kuin omaa mielikuvitusta ja tuntemuksia; eikä lainkaan tai vain hyvin vähän sitä, mikä on totta ja todellisuutta toiselle.      

Vierailija

Suhteessa ollaan itsensä takia, ei muiden. Ihan sama, mitä muut sanovat. Ajattele itseäsi ja hyvinvointiasi. Jos ihmettelevät niin entäs sitten? He eivät ole parisuhteessa miehesi kanssa kuten hänenkään sukulaiset eivät ole sinun kanssasi. 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat