Sivut

Kommentit (1246)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Se, joka ei ymmärrä palaverin agendaa. Lähtee viemään keskustelua oman mielensä mukaan tai jää kiinni yksityiskohtaan, jonka käsittely ei ole relevanttia koko porukalle. Luulee olevansa fiksu kun osaa kommentoida niin paljon, mutta todellusuudessa ei ymmärrä milloin kannattaa keskustella mistäkin ja päätyy tuhlaamaan muiden aikaa. Muut kuuntelevat kyllästyneinä mutta eivät yllättyneinä, sillä sama kaveri tekee tämän tempun jokaisessa kokouksessa.

Meillä tämä tyyppi on esimies. Eli mikään tärkeä asia ei edisty tai korkeintaan menee vähän sinne päin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Maailma kaatuu niskaan-tyyppi. Aina leuka rinnassa, suupielet alaspäin ja katse lattiassa tai pöydän pinnassa. Kokouksissa näyttää usein siltä kuin olisi p*rseraiskauksen kohteena parhaillaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
"Näkijä"

Näkee kaikenlaista satavarmasti muista ihmisistä. Silmistä sen näkee, on narsissi. Kokee outoja väristyksiä tiettyjen ihmisten kohdalla. Vaikuttaa mt-ongelmalta, mutta paras olla hiljaa. Muuten sinustakin alkaa erittyä "väreitä".

Olemukseltaan tomera ja kovaääninen. Sanoo aina mielipiteensä. On aina myös tiennyt kaikki yllättävät muutokset etukäteen. "Minähän tiesin sen" ja "Näin juuri viime viikolla unta, tätä se merkitsi".

Kun aikasi vietät tällaisen kollegan kanssa samassa firmassa alat pohtia tosissasi sitä kansalaisopiston "näin virkkaat kivan voodoonuken" -kurssia.

Tapasin eräällä työpaikalla talläisen Näkijän joka muka näki minusta, että olen Näkijä:) Olin ihan että jaa...

Vierailija

Pakko ilakoida myös tänne :D Työympäristömme suurin ego (omasta mielestään) vaihtaa työpaikkaa. Enää muutama hassu yhteinen päivä hänen kanssaan. Voi tätä vapauden tunnetta! 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paleleva tyttö. Hänellä on aina kylmä, huulet värisevät sinisenä. Hän vaatii lämpötilaa ylös, ja ikkunoita kiinni, heti! Sillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa, että hänellä on narutoppi ja minihame eikä sukkia, ja että on jo lokakuu.

Tämä! Kulkee usein myös villashaali ympärillään sääliä kerjäävän näköisenä ja rehaa huoneeseensa ylimääräisen sähköpatterin ja kirkasvalohoitolampun.

Ja Palelevan Tytön arkkivihollinen KuumaKalle (tai -Kaisa, sukupuolesta riippuen, mutta useimmiten Kalle). Hikoilee hihattomassaan naama punaisena ja valittaa kuumuudesta, kun muut laittavat ylimääräisen neuleen sormet täristen päälleen, eikä työpaikan vetoinen, kostea, parhaimmillaankin +18c ilmasto helpota KuumaKallen tukalaa oloa talvellakaan.  

KuumaKalle litkii vettä monta litraa työpäivän aikana ja vaatteita hänellä on töissä niin niukasti, kuin kehtaa pitää ja työpäivän jälkeen hän hilpaisee t-paidassa kävelymatkalle kotiin, kun muut miettivät, jaksaako pukea kaulahuivia, kun kävelymatkaa on vain kymmeniä metrejä ovesta autolle.

Tulee nyt mieleen eräs iso firma, jonka toimistolla oli viime kesän helle-aallonkin aikaan lämmöt päällä koko ajan ja porukka (naiset) istuivat työpisteillään villatakit niskassa.
Kävin siellä siivoamassa pari tuntia 2 kertaa viikoon ja tuntui siltä että sinne läkähtyy, heti ensimmäisten askelten jälkeen hikinorot lähti kasvoja pitkin.
En ymmärrä.

Vierailija

En saa suutani auki kun ollaan kasvokkain, mutta sähköpostitse tulee palautetta sitten myöhemmin -tyyppi.

Eli kokouksissa tai muuten ihmisten läsnä ollessa ei saa sanotuksi mitään, mutta kirjoittaa pitkiä sähköpostivuodatuksia, joissa vastaanottajien lista on mitä moninaisin.

Vierailija

Nuoleskelee esimiestä ja harrastaa työpaikkakiusaamista selän takana paskaa puhuen. Lähti onneksi pois mutta kaveri ei ole vielä älynnyt lähteä....

Vierailija

Tekonauraja. Äänekäs tekonauru, keski-ikäinen nainen joka on vähän tyhmä ja yrittää peittää tämän naurun alle, tekee välillä käydä vetämässä tur paan, ärsyttävä juoruilija mutta uskoo olevansa kaikkien yläpuollla.

Vierailija

Jorma Pattaya kirjoitti:
Kiintiörekkalesbo. Sellainen Olli Lindholmin näköinen, huumorintajuton keski-ikäinen siilitukka, jonka ainoa funktio työpaikalla on pilata maisema ja esittää taukohuoneessa närkästyvänsä meidän alfamiesten hauskoista pillujutuista. 

Eikä välttämättä närkästy vain "alfamiesten" hauskoista pillujutuista vaan närkästyy myös ihan kaikesta mahdollisesta koska onnistuu vääntämään mistä tahansa aiheesta tai vitsistä rasïsmia tai sovïnismia. Hyvän huomenen toivottaminenkin on vähintään jonkin tasoista alistamista tai syrjintää koska kaikilla ei välttämättä ole hyvä huomen tänään. 

Vierailija

Työnarkomaani - tyyppi joka puurtaa huoneessaan koko ajan vähintään neljän samanaikaisen ongelman parissa ja mutisee itsekseen. Liikkuu poissaolevan näköisenä hakemaan kahvia eikä juuri ota kontaktia - ja usein jopa silloin mutisee itsekseen. Hoitaa kaikki hommansa ja tekee vielä ekstraakin, koska jokainen ongelma on hänelle haaste. Hieman homssuinen ulkonäkö, miesnarkomaanilla voi olla toinen kengännauha auki ja paita osaksi pois housuista. Naisnarkomaanilla hiukset hiukan sekaisin. Vastaa heti kaikkiin sähköposteihin - jopa vapaalla sekä lomallaan. Tuntuu tietävän kaikesta kaiken. Ilman työnarkomaania pomo ei selviäisi hommistaan.

Kaikki muut vaan odottaa sitä hetkeä, kun narkomaanilla lentää ns. nepparit seinille ja kaatuu burnoutiin. 

Vierailija

Ohikulkija:
Hankkiutuu töihin, ei välitä työstä, välinpitämätön asenne työhön, ylimielinen asenne, heittäytyy ikäväksi halutessaan irtisanomisen, ottaa lopputilin kuitenkin.

Vierailija

Itseään ja tekemisiään korostava, nostaa itseään jalustalle joka käänteessä ja esittää marttyyriä kuinka hän tekee yksin hirveästi töitä

Vierailija

Loukkaantuja. Pahoittaa mielensä jos hänen ideaansa tai ehdottamaansa toimintatapaa ei valita vaan joku muu. Valittaa esimiehelle tai uskoville työkaverilleen. Usein sama henkilö on myös introvertti mököttäjä, joka ei tule toimeen juuri kenenkään kanssa. Suupielet yleensä alaspäin ja tuskaisen näköinen kun hänen ideoitaan ei ymmärretä. Niinpä tarvitaan jälleen pienryhmäkeskustelua esimiehen kanssa.

Vierailija

”Uusi kaveri”. Ei vielä tunne talon tapoja eikä oikein edes tiedä, mitä on tullut tekemään. Usein lähtee juuri, kun on oppinut työnsä.

Vierailija

Loinen. Ei osaa itse mitään ja roikkuu kollegoissa kuin hengen hädässä. Ei suostu ottamaan mitään vastuuta mistään. Käytännössä hyödytön.

Vierailija

Oman elämänsä uraohjus:

Haluaa ehdottomasti hoitaa kaikki työpaikan vastuullisimmat/kiinnostavimmat hommat. Toimii projektipäällikkönä verkkosivu-uudistuksena, hioo viestintästrategiaa yön pikkutunneille, hoitaa vanhojen työntekijöiden koulutukset ja perehdyttää harjoittelijat, joille hän ei koskaan unohda ojentaa käyntikorttiaan. Vouhottaa työkavereilleen päivittäin siitä, kuinka oli viime viikolla työmatkalla Hollannissa ja on menossa ensi viikolla Kiinaan. Toki myös valittaa samalla kuinka on niin kiire koko ajan, ettei ehi mitään tehä! Kahmii myös mielellään itselleen kaikki mahdollisuudet esiintyä, jonka johdosta hänet nähdään firman kevätkonferenssin, syksyn koulutustilaisuuden ja pikkujoulujen juontajana sekä pitämässä liikuttavaa puhetta eläkkeelle jäävän toimiston Tapsan kakkukahveilla. Kirjoittelee uransa nousukiidosta inspiroituneita hehkutuspäivityksiä Facebookiin ja Instagramiin, joissa nähdään useimmiten valokuva skumppalasista yrittäjä-Sussiinoiden verkostoitumistilaisuudesta tahi työmatkalta Eiffel-tornista. Unohtaa uravouhotukseltaan kysyä työkavereidensa kuulumisia ja tulla ajoissa ikinä mihinkään. Ei tajua, että hankaloittaa ylitäytetyn kalenterinsa takia myöhästelyllään ja tuplabuukkailullaan kollegoidensa hommia. Vaikuttaa aluksi todella positiiviselta ja inspiroivalta ihmiseltä, mutta työkaverin pinnan kärähtäessä on kollegana itsekäs vouhottaja. 

Vierailija

Kahvittelija. Siis saapuu kahvihuoneeseen ensimmäisenä ja poistuu viimeisenä - yleensä valittaa vielä tarjoilusta eli pullista ja kampaviinereistä.

Mapin kantaja. Oikeasti, kulkee talon sisällä paikasta toiseen mapit kainalossa vain näyttääkseen tärkeältä. Ei ole oikeasti menossa niiden papereiden kanssa mihinkään, vaan palaa rundin eli kahvien, tupakointien ja lehtien lukemisen, omien kopioimisten  ja surffaamisen jälkeen työpisteelleen. 

Aina sairas. Kuinka ihminen, joka on töissä voi olla noin sairas? Ergonometrisesti vääränlainen tuoli on tuhonnut hänen selän ja olkapään. Toimiston home (jota ei ole) aiheuttaa valtavia oireita ja 3 viikon sairaslomia. Parhaiten toipuu espanjassa tai levillä. 

Minulla on pienet lapset. Sama kuin edellinen, eli jatkuvasti poissa ja hänen työt jyvitetään muille. Nyt ei sairasta itse vaan lapset. On korvatulehdusta ja hinkuyskää, parantumatonta laatua.

Haen uutta työpaikkaa. Yleensä vasta firmaan tullut, nuorehko, korkeastikoulutettu, joka käyttää työpäivät uuden paremman pestin hakemiseen ja hakemusten täyttämiseen.

Jään kohta eläkkeelle. Eli laukku on lyöty naulaan, nyt vain odotetaan päivää milloin pääsee pois. 

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat