Sivut

Kommentit (1343)

Vierailija

Masennuksesta se,  että jotkut ajattelevat masentuneiden olevan automaattisesti ikäviä ja huonoja ihmisiä, joista täytyy pysyä kaukana. Tämä ilmeni, kun minulla oli nuorempana vaikeaa ja en pystynytkään hakemaan opiskelemaan. Silloin tavallaan kaikki "kunnolliset" suvusta lähes katkaisivat välit minuun. Varsinkin muut samanikäiset nuoret sukulaiset, eivät enää halunneet pitää lainkaan yhteyttä ja tämä korostui varsinkin sellaisten kohdalla, jotka itse olivat hyvässä tilanteessa elämässään esim päässeet opiskelemaan tai jopa jo valmistuneet. Itse en ole sellainen ihminen, joka koskaan valittaa tilannettaan muille ja siinä mielessä "persoonani" ei kuitenkaan muuttunut masennuksen myötä tai ainakin peitin sen hyvin muiden joukossa. Se tieto tavallaan riitti etten ollutkaan enää sellainen joka heidän mielestään pystyi "tavalliseen" elämään ja ehkä jotenkin häpesivät minua. En ole sellainen , joka vaatii mitään erityiskohtelua vaan minulle olisi riittänyt, että oltaisiin edes jotenkin oltu yhteydessä ja jatkettu kuin ennen. Nyt tilanne on puolestaan parantunut, kun olenkin taas "normaali" ihminen ja pystynkin käymään koulussa.

Vierailija

Että persut ajaisivat suomalaisten etua. Ja p*skat, heitä ei kiinnosta Suomen köyhien ja pienituloisten asiat pätkääkään. Kova oikeistopuolue, joka jatkaa leikkauspolitiikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Herkkä vatsaisen väite että ” minulla on suora suoli”. Eli että kun heti syömisen jälkeen joutuu juoksemaan vessaan, tyyppi tosissaan väittää että se sama ruoka jonka juuri söi, tulee suoraan heti toisesta päästä ulos.

No höps. Olet itse empatiakyvytön tiukkis.

Jos tuttavallasi on noin pahoja suolisto-ongelmia, mitä väliä on sillä joutuuko juoksemaan vessaan koska ulos tulee juuri tai useita tunteja sitten syöty ruoka?

"Minulla on suora suoli" on vain sanonta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ei se oikeastaan ärsytä vaan huolestuttaa ja huvittaa lähinnä, kun niin moni kuvittelee, että feminismi ajaisi tasa-arvoa.

Minua lähinnä huvittaa, että jotkut eivät tiedä että feministisiä liikkeitä on monenlaisia ja useimmat todella ajavat tasa-arvoa. Uskomukset feminismistä ovat usein vain asenneongelmia, tarkoituksellista propagandaa tai totaalista tietämättömyyttä.

Empatiaa kiitos

Aika raakaa kommentointia. Itselläni on aikuinen lapsi, joka kyllä muutamana vuonna kävi ihan lähitaloissa virpomassa. Aina sai hyvän kohtelun ja ihan lähimmät naapurit olivat varautuneet vielä extra-herkuilla. Alueellamme ei paljon ole tenavia, mutta aina avaan oven ja on ilo nähdä ihanat aidot lapset ja heidän pienoinen jännitys. Yksi lapsi kysyi kerran, kun näki ja kuuli ikävän räksy-aikuisen purkauksen, että tuota ihmistä ei ole lapsena rakastettu.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Että persut ajaisivat suomalaisten etua. Ja p*skat, heitä ei kiinnosta Suomen köyhien ja pienituloisten asiat pätkääkään. Kova oikeistopuolue, joka jatkaa leikkauspolitiikkaa.

Köyhät ja pienituloiset voisi mennä töihin, eikä itkeä tukien perään. Mikään ei estä kouluttautumasta. Köyhien ja laiskojen tuet revitään yrittäjien selkänahasta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Onkohan jo mainittu, mutta se että monet luulevat opettajien saavan palkkaa kesälomalta. Ei saa, vaan yhdrksän työkuukauden palkka jaetaan kahdelletoista kuukaudella. Alkuun palkkaa saatiin vain yhdeksältä kuukaudelta, mutta sitten sovittiin, että palkka jaetaan koko vuodelle, jotta itse ei tarvitse säännöstellä, jotta palkka riittäisi työttömälle kesällekin. Käytännön laskutoimitus siis. Mutta tätä ei moni tajua, vaikka selittää, ja jää vaan jankkaamaan, että saahan siinä rahaa lomalla. Joo, niitä kouluvuoden aikana tienattuja!!
Miksi sijaiset sitten lomautetaan kesäajaksi, niin että vakituinen voi nostaa hänen palkkansa kesälomakuukausilta? 

Vierailija

tyutyutryu kirjoitti:

Ihmisellä on akateeminen koulutus = akateemikko

Onko tämä monimutkaistakin?

Akateemikko on presidentin myöntämä arvonimi erityisen ansioituneille tieteen- ja taiteenharjoittajille. Akateemisen koulutuksen omaava on täysin eri asia. 

Sen verran monimutkaista. 

Vierailija

Hoitaja kirjoitti:
Ihmiset jotka mollaavat terveydenhuolto henkilöstöä ”siellä ne vaan kahvilla istuskelevat !”
Ps. Nyt olen vapaalla niin ehdin kirjoitella
Viimeksi kuultu versio: siellä ne vaan kaivelevat neniään. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Luulo, että kakkostyypin diabetes johtuu aina elintavoista.

Sehän johtuu väärästä ravinnosta kyseiselle henkilolle.

Kakkostyypin diabetekseen voi sairastua hoikka, terveellisesti syövä henkilö. Tämä on vain harvinaisempaa. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Se, että hoitoalalla olevat ihmiset olisivat köyhiä. Se kun ei pidä tippaakaan paikkaansa.

T: hoitoalalla itsekin

Ei kai kun niillä on lääkärimiehet. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Että Jeesus on olemassa, tai Neitsyt Maria tuli raskaaksi...

Pidän Jumalaa, Jeesusta ja näitä kaikkia satuhahmoina, kuten Joulupukkii 🤔

Jeesus löytyy kyllä ihan historian kirjoista. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se,että yksityiseltä lääkäriasemalta saa laadukkaampaa hoitoa kuin julkiselta.

No ei taatusti saa.

T. yksityisellä työskentelevä

Ei ehkä laadukkaampaa, mutta ystävällisempää. Terveyskeskuksessa työskentelee joku elämäänsä kyllästynyt lääkäri, joka ei katso edes päin, yksityisellä lääkäriasemalla on vastaanotosta lähtien hymyilevää ja miellyttävää palvelua, asiakkaan pitää saada positiivinen kokemus käynnistä, että tulee uudelleen.

Yksityisvastaanotolla potilas antaa käyntinsä jälkeen pointsit lääkärille. Joku saattaa antaa miinuspointseja yksittäisetä  lääkäristä, kun ei lääkäriasemalla ollut riittävästi parkkitilaa. 

Vierailija

Maanjäristys kirjoitti:

Voit vielä lisätä, että ihminen kuolee synnyttäessä suuremmalla todennäköisyydellä, kuin mikään muu nisäkäs.

Mutta tosiaan: luonnontilassa eläminen oli yhtä kärsimystä.

Esim. kissa syö kuolleet tai vialliset pentunsa. Piilottaa jäljet niistä kuolleista. Pitäisiköhän ihmisenkin?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
se että välkkyvistä valoista saa epilepsian tai että kova päänsärky on sama kuin migreeni
Vilkkuvaloista ei saa epilepsiaa, mutta epilepsiakohtauksen niistä voi saada. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
- se että sossut saisi provikkaa huostaanotoista

T. Sossu jonka puoliso on lääkäri

Älä väitä, että sitä ilman korvausta tekisit. 

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat