Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (9)

Vierailija

Eikö kannattaisi miettiä "kokeilua" etukäteen ja olla oikeasti rehellinen sekä itselleen että toiselle? Miettiä miltä tuntuu kun puoliso harrastaa seksiä toisen kanssa, ehkä ihastuu ja rakastuu? Nykyisin on trendikästä olla vapaassa suhteessa tai muunlaisissa komboiluissa mutta arvelisin että aika moni saa tuloksena haavoja sydämeen - taikka jonkin sukupuolitaudin. Miksi perinteinen parisuhde ei enää kelpaakaan? Miksi pitää kokeilla ja riskeerata kaikki rakennettu? Ihan oma vika jos ja kun sitten sattuu ja lujaa.

Kyllä avioliitto sitoo  niin perheen kuin aviopuolisotkin yhteen  en ymmärrä nykyajassa seksin liiallista ja ylikorostettua asemaa joka tilanteessa , koska sen pitäisi olla normaali asia kahden henkilön välillä,  ilman että siitä on tehty joku perforomanssi esitys ja harrastetaan jokaisen kanssa joka paikassa. Ihan kuin kerättäisiin sulkia hattuun miten usein ja monen kanssa sitä harrastetaan.  Kauas pilvet karkaa tällä menetelmällä se on ainakin varma. Luottamus on tärkein asia yhteiselämässä olkoon avo tai aviopari.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kyllä nyt on niin, että yllä olevat neuvot on aikamoista potaskaa. Kaverin on parempi erota koska hän ei enää koskaan tule pääsemään yli nykyisessä suhteessa siitä, mitä on tapahtunut. Kasva mieheksi. Jätä nykyinen suhde, ota vastuu omasta elämästäsi ja vältä vastaavaa virhettä tulevaisuudessa. Jaksamista arkeen ja unohda nuo "kaikki kyllä korjaantuu" selitykset.

Vierailija

Millainen olo hänellä olisi, jos hän itse olisi saanut upeaa seksiä viideltä eri naiselta mutta oma vaimo olisi jäänyt vaille kokemuksia?

6574567

Kyllähän tuo on ollut selkeästi kyllästyneen vaimon ikäkriisissä syntynyt idea, mies on vain vikissyt perässä ja nyt sitä satoa sitten korjataan. Voi voi. Olisi pitänyt sanoa tuollaiselle akalle jo ekassa mutkassa, että otahan omat lusikkasi laatikosta ja lähde paneskelemaan ihan vapaasti.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Nythän olisi reilua että sinäkin saat vielä kokeilla, ja sitten olisitte valmiita lopettamaan kokeilun.

Entäs jos vaimo on löytänyt siinä ajassa viisi uutta? Tai ottanut yhteyttä tuohon edelliseen? Vai meinaatko, että miehen huonompi flaksi pitää kompensoida yksipuolisella vapaalla suhteella?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat