Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (43)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Muistan omasta lapsuudesta, miten ikävää oli pukea juhliin mekko ja sukkahousut. Olisin paljon mieluummin mennyt housuissa. Usein se mekko vielä leikkiessä (juostiin ja kiipeiltiin, pelattiin futista jne) jäi johonkin oksaan ja repesi tai vähintäänkin sai ikäviä ruohotahroja. Ja sitten äiti mökötti kun hieno ja uusi mekko on taas pilalla! Kerta toisensa jälkeen.

Jos synttärikutsussa olisikin lukenut toive sukupuolineutraalista pukeutumisesta, olisinkohan saanut laittaa nappiverkkarit ja paidan, niinkuin pojillakin oli? Olisi ainakin ollut juhliin meno mukavampaa, leikkiminen helpompaa, eikä äidinkään olisi tarvinnut kotimatkaa mököttää ja tuhahdella pilalle mennyttä vaatetta.


Jos kaikki pojat pukeutisivat hameeseen ja sinut oltaisiin tyttönä pakotettu käyttämään epämukavia ja tiukkoja housuja, valittaisit nyt siitä.

Tottakai aloitus on provo, selvähän se.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tytöt ja pojat voi pukeutua mihin väriin vain eli sukupuolineutraalisti= lapselle siis ihan normaali vaatteet päälle mihin hän itse haluaa pukeutua,.

Näinhän sen kuuluisi mennä. Mutta joidenkin vanhempien mielestä vain oranssi-keltainen-vihreä... käy. Ja joidenkin mielestä sukupuolineutraliutta on se, että poika pakotetaan valeanpunaiseen paitaan, vaikka tämä itse haluaisi sinisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat