Sivut

Kommentit (172)

Vierailija

Ei ole mikään häpeä ja voivottelun aihe olla lyhyt! Älä nyt ap tytöllesi voivottele pituuskasvua vaan sano

että hän on juuri sopiva sellaisena ja sen mittaisena kuin tulee olemaan! Vahvista hänen itsetuntoaan äläkä

ollenkaan mene mukaan harmitteluun- olemme mitä olemme. Tärkeintä on löytää omat vahvuutensa ja

kasvaa rakastavaksi ihmiseksi.

Itse olen 153 cm ja hyvinpä olen paikkani löytänyt ja elänyt jo yli kuusikymmentä vuotta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksi lastasi harmittaa jos jäisikin 157cm? Eihän se edes ole mikään aivan hirveän lyhyt. Mietin vain mistä tuo ajatus tulee. Itsellä alkoi kuukautiset 11v, ja en sen jälkeen kasvanut kun muutaman sentin, olen 162cm, eikä minua yhtään haittaisi olla 5cm lyhempi. Sen sijaan pidempi en missään nimessä haluaisi olla.

Lisään että oma tyttöni täytti juuri 11v ja on vain hieman yli 140cm pitkä. Tosin hänen kasvuspurtti on vielä tulematta, mutta tuskin kasvaa edes minun mittaiseksi. Isänsä on lyhyt mieheksi, vain 169cm, ja isänsä äiti vain 150cm, joten ei liene pituutta kovin paljon odotettavissa. Mitä sitten?

Vierailija

No nythän ap voisi tulla kertomaan, että kasvoiko vai ei. Sen verran aikaa on jo kulunut. Mutta itse en kyllä 157cm aikuisena naisena tunne itseäni mitenkään erityisen lyhyeksi. Normaali pituus mielestäni. Mulla myös alkoi kuukautiset 12-vuotiaana ja pituuskasvu tyssäsi siihen.

Vierailija

Taitaa olla yksilöllistä tyttöjen pituuskasvu. Kolme tyttöä, kahdella loppui pituuskasvu pian kun menkat alkoi. Kolmas iltatähti kasvoi vielä paljon menkkojen alun jälkeen.

Vierailija

mä olin ton pitunen sillon ku mun kuukautiset kasvo, olin 12 v. :D ja mun pituudeks veikattiin neuvolassa sillon joskus pienenä että tulisin n. 165-166 cm pitkäks.

sisko on 170 cm pitkä ja sen pituudeks veikattiin 167-169 cm.

äiti on joku 166cm ja iskä oli 174 cm. :)

nyt oon 28 v ja oon 163 cm.

olin vielä joskus 24 vuotiaana 161 cm, mut ehkä treenaamisen takia sit kasvanu vielä 2 senttiä aikuisena, jos ryhti esim oikeni tms, en tiedä. :D

Vierailija

Minulla kasvu loppui 160 senttiin 13-14-vuotiaana ja kuukautiset alkoivat vasta 16-vuotiaana. Että mieluummin noin, että edes alkavat ajallaan. Vaikka kuukautiset eivät ehkä yhtä juhlaa olekaan niin on aina kiva tietää olevansa "normaali".

Vierailija

Itse kasvoin yli 10 senttiä vielä kuukautisten alkamisen jälkeenkin, vaikka alkoivat myöhään, 14-vuotiaana. Vasta lukiossa tuli nykyinen pituusmitta (168 cm) täyteen.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat