Sivut

Kommentit (100)

Vierailija

Laivalla on käyty. Huomenna lounastetaan ystävien kanssa. Todella mukavaa on ollut ja kaikki lapset 10-15 v viettävät vielä mielellään aikaa vanhempien kanssa. Ehkä innostutaan tekemään junareissu jonnekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

ei oke varaa ku laskuha ni kotona enee haluis lapset johonlo mut ei voi mihinkään men . kesäl sit jos päästäis mut nyt pitää kotoon ol

Vierailija

Muuttaessa menee loma, pakataan ja puretaan.
On kyllä kiva, että on aikas tehdä kaikki kunnolla.
Ekaluokkalainen kuopus menee mummilaan pariksi yöksi.
Mummi vie ulkoilmamuseoon.

Vierailija

Lähdettiin lasten kanssa Hesaan Katajanokalle katsomaan merilokkeja. Täällä on valtava puhuri. Minä juon Pauligin kahvia ja esikoiseni Trip-pillimehua. Mies jäi kotiin, koska yrittäjänä hänellä on valtavasti töitä. Meillä on ollut lasten kanssa todella mukavaa ja olemme nähneet paljon uutta ja ihmeellistä. Huomenna lähdemme VR:n Intercity-junalla takaisin maaseudulle, yhtä kokemusta rikkaampana.

Vierailija

Viikonloppuna on lastentapahtuma mihin osallistutaan. Lapset ovat ulkoilleet joka päivä tuntitolkulla. Olen saanut siivota kaapit rauhassa. Mies lomaili joulun välipäivät, joten on nyt töissä. Jos ei olisi pikkukoululaisten takia tarvinnut niin olisimme lomailleet samaan aikaan ja menneet reissuun. Miellyttävästi loma on näinkin mennyt. Kesällä sitten on osa lomasta samaan aikaan.

Vierailija

Tampereella oltiin yksi yö kivassa hotellissa. Tänään käydään koko perhe uimahallissa. Huomenna lähdetään laivalle. Viikonloppuna on vielä joku valotapahtuma läheisessä leikkipuistossa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
ei oke varaa ku laskuha ni kotona enee haluis lapset johonlo mut ei voi mihinkään men . kesäl sit jos päästäis mut nyt pitää kotoon ol

Onko ne rahat menneet alkoholiin, kirjoitustyylistä päätellen. Korkki kiinni, niin jää rahaa lomalla retkeilyyn.

Vierailija

Tytöt toivoivat falkullassa käyntiä, joten eilen oltiin sateessa siellä. Tänään vähän nuhaisia kaikki, joten ollaan vaan kotona. Viikonloppuna vielä retkeillään.

Vierailija

Ei tehdä mitään erikoista.

Nuorin lapsista on jo 17v eikä halua enää meidän kanssa lähteä mihinkään.

Nukutaan pitkään. Notkutaan puoli päivää pyjamassa. Kokataan hyvää ruokaa. Katsotaan leffoja ja minä luen kirjaa.  Saunotaan.

Shoppailemassa pitää käydä ja samalla reissulla voisi käydä ravintolassa syömässä.

Kaverin kanssa parille.

Fiiliksen mukaan ilman mitään lomasuorittamisia.

aida.sara

Vietimme yhdessä perheeni kanssa koko viikon kylpylä Flamingon hotellissa. Kävimme mm. kylpylässä, leffassa, shoppailemassa ja syömässä ravintolassa. Me vanhemmat hemmottelimme itseämme myös jalkahoidossa ja kuntosalilla. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan lomaa siellä/muussa vastaavassa paikassa jossa on mahdollisuus erilasiin aktiviteetteihin jos vain mahdollisuus<3

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat