Sivut

Kommentit (100)

Vierailija

Viikonloppuna on lastentapahtuma mihin osallistutaan. Lapset ovat ulkoilleet joka päivä tuntitolkulla. Olen saanut siivota kaapit rauhassa. Mies lomaili joulun välipäivät, joten on nyt töissä. Jos ei olisi pikkukoululaisten takia tarvinnut niin olisimme lomailleet samaan aikaan ja menneet reissuun. Miellyttävästi loma on näinkin mennyt. Kesällä sitten on osa lomasta samaan aikaan.

Vierailija

Tampereella oltiin yksi yö kivassa hotellissa. Tänään käydään koko perhe uimahallissa. Huomenna lähdetään laivalle. Viikonloppuna on vielä joku valotapahtuma läheisessä leikkipuistossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
ei oke varaa ku laskuha ni kotona enee haluis lapset johonlo mut ei voi mihinkään men . kesäl sit jos päästäis mut nyt pitää kotoon ol

Onko ne rahat menneet alkoholiin, kirjoitustyylistä päätellen. Korkki kiinni, niin jää rahaa lomalla retkeilyyn.

Vierailija

Tytöt toivoivat falkullassa käyntiä, joten eilen oltiin sateessa siellä. Tänään vähän nuhaisia kaikki, joten ollaan vaan kotona. Viikonloppuna vielä retkeillään.

Vierailija

Ei tehdä mitään erikoista.

Nuorin lapsista on jo 17v eikä halua enää meidän kanssa lähteä mihinkään.

Nukutaan pitkään. Notkutaan puoli päivää pyjamassa. Kokataan hyvää ruokaa. Katsotaan leffoja ja minä luen kirjaa.  Saunotaan.

Shoppailemassa pitää käydä ja samalla reissulla voisi käydä ravintolassa syömässä.

Kaverin kanssa parille.

Fiiliksen mukaan ilman mitään lomasuorittamisia.

aida.sara

Vietimme yhdessä perheeni kanssa koko viikon kylpylä Flamingon hotellissa. Kävimme mm. kylpylässä, leffassa, shoppailemassa ja syömässä ravintolassa. Me vanhemmat hemmottelimme itseämme myös jalkahoidossa ja kuntosalilla. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan lomaa siellä/muussa vastaavassa paikassa jossa on mahdollisuus erilasiin aktiviteetteihin jos vain mahdollisuus<3

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat