Sivut

Kommentit (40)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Lukee kirjoituksiin, käy matikan kertauskurssilla, parina päivänä töissä kaupan kassalla ja poikaystävällekin vielä pitäisi jäädä aikaa

Vierailija

Saa toivottavasti ajokortin hiihtoloma edeltävällä viikolla😁vahtii pikkusisaruksia ja pääsee sit niitten kanssa vaikka uimaan tms. vanhemmat töissä niin ei mtn yhteistä lomaa päästä tekee

Vierailija

Käy salilla joka toinen päivä (voitto, vaati paljon painostusta alkuun!). Valvoo ja roikkuu netissä parin kaverin kanssa tai yksin. Nukkuu.

Eli ihan mukavasti. Helpompaa kuin nuorempana, jolloin hiihtolomaviikko oli stressin aihe.

Vierailija

Lukee kirjoituksiin. Yrittää kirjoittaa matikan nyt jo ja koska haluaa lääkikseen, tekee sen niin monta krt, kunnes saa L.n.
Onnea !

Vierailija

Hengailee pitkälti kotona. Nukkuu, katselee Netflixiä, pelaa kavereiden kanssa, käy salilla...On aika introvertti ja sanoi suoraan, että vanhojen tanssit + sitä seuranneet bileet vaativat veronsa vaikka kivaa oli.

Vierailija

Meidän tyttö ilmeisesti räplää itseään. On nyt kolmannen kerran jäänyt kiinni moisesta, eikä tunnu menevän perille että on omalla vastuulla pitää huolta että muut ei näe. No, hiihtolomalla saa tunkea itseensä mitä haluaa vaikka koko viikon, roudaan sen mökille viikoksi yksistään.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oi voi että oikeen vastakkaisen sukupuolen luona herranjumala kohta varmaan hääkellot jo soi ja saatte odottaa heiltä pienokaista :o

Miksi käsität tämän negatiivisena.

Lapseni on seurustellut jo aiemmin 2 vuoden ajan, kunnes lopetti viime syksynä.


No eihän siinä, kohta onkin teiniperse maha pystyssä ja ä.p.ä.r.ä maailmaan.

Vierailija

Tarviiko sitä mitään ihmeempää tehdäkään? Monesti parasta onkin just se ettei ole mitään muuta kuin aikaa. Saa nukkua pitkään ja ei tarvitse olla kiireessä lähtemässä mihinkään. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Meidän Perhe ei tee mitään erityistä. Kotona olemme. Lukiolaiseni on nyt kaverinsa luona. Kaveri on tosin vastakkaista sukupuolta. (Onkohan kehkeytymässä jotakin)

Olet huono vanhempi kun annat lapsesi rietastella noin.

Vierailija

Nukkuu, pelaa, käy futistreeneissä ja salilla.

Olen tarjoutunut viemään laskettelemaan, shoppailemaan toiseen kaupunkiin, kylpylään, leffaan tms. pientä ajanvietettä jota voisin oman työnteon ohessa järjestää, mutta ei halua tehdä mitään. No, pääasia että on mukava ja rentouttava loma jos tuo on hänen käsityksensä siitä. Pari kesätyöhakemusta sentään tehtiin eilen yhdessä - koko kesää ei voi vaan nukkua ja pelata!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikö kukaan lukiolainen ole töissä lomilla?

Kyllä on. Meillä lukiolainen on töissä valmentajana.

Meillä on Levillä rinnetyöntekijänä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat