Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Hei, tarvitsette unikoulua. Me oltiin tuossa tilanteessa, mutta saatiin apu unikonsultti Liisalta (löytyy googlaamalla). Tämä ei ole maksettu mainos todellakaan. Lapsi voi oppia nukkumaan, se vaan joskus vaatii vähän enemmän työtä, suunnitelmallisuutta ja henkistä tukea.

Äitiitsekin

Jonkin syyn vuoksi se vauva itkee. Kipua,nälkää,läheisyyttä. Älkää nyt hyvät ihmiset neuvoko jättämään vauvaa huutamaan. Ennemmin sitten kotiapua, että äiti saa levätä. Ja allergiat/refluksin poissulku + muut vaivat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No onhan se selvä että lapsi on sairas jos kaiket yöt huutaa. Vauvojen ja lasten kipua hoidetaan edelleen niin surkeasti että ihan lääkärit saisi hävetä. Kauheaa että pieni joutuu kipeänä huutamaan ilman apua, kun sellaista olisi tarjolla.

Ja sen lisäksi jokaisen vanhemman tulisi luottaa itseensä sen verran, että jos lapsi vaikuttaa kipeältä, itkee paljon kipuitkua niin hakeutuu kunnon lääkäriin selvittämään asiaa. Neuvola seuraa lapsen kasvua, ei sieltä saa apua tällaisiin asioihin.

Vierailija

Kiitos rohkeasta kirjoituksesta. Itselläni myös kolme lasta. Tukiverkottomuus on väsyttänyt joskus todella paljon. Silloin mieleen on tullut useamman kerran ajatus, että lähden ovesta ulos enkä enää palaa. Ne on raskaita ajatuksia. Kaikkea hyvää Marjut sinun perheelle.

Vierailija

Meillä lapsi sai nukahtaa sohvalle illalla jos halusi. Peitto päälle ja kasvot seinää vasten jos joku katseli telkkaria.

Sänkyyn nukuttaessani käytin sellaista taktiikkaa että sanoin käyväni vessassa ja tulin takaisin. Sitten pesin hampaita ja kävin välillä kurkkaamassa lasta. Kohta kävin taas puuhaamassa jotain ja lopulta lapsi ei jaksanut seurata touhujani vaan nukahti.

Jos itseäni väsytti niin menin lapsen viereen nukkumaan ja hipsin omaan sänkyyni kun jossain vaiheessa heräsin. Tai luin kirjaa siinä vieressä.

Olin mukavuudenhaluinen ja periaatteeton äiti, mun hermot ei kestäny tuntikausien nukuttamista.

Talvisää

Sinua varmasti väsyttää ja uuvuttaa nukuttaa lasta joka ilta noin! Voisiko miehesi tai joku muu ottaa välillä nukutusvastuun? Toivottavasti saat levätä ja rentoutua itsekin! <3

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Taas hohhoijaa yllä olevaan juttuun, vai että pakko oiretta ja synnytyksen jälkeistä masennusta? On ihan NORMAALIA että tuntuu että järki lähtee huutavan penskan kanssa jos ei kuukausiin saa nukkua ja jo ihan muutenkin.

Onko kukaan muu huomannut tätä:
Jos kyseessä olis hoitolapsi niin se olis adios ja ihan ok ettei sellasta jaksa ja kestä.
Mutta jos oman lapsen hoito riepoo/huolestuttaa/vituttaa tms niin on heti muka mielenterveydessä vikaa! = Eihän nyt OMA lapsi voi tervettä ihmistä vituttaa ja raivostuttaa.

Sepä se! Jos jatkuvien 3h unien ja 24/7 lapsen/lastenhoidon jälkeen on väsynyt tai jopa itkuinen niin on heti masentunut. Miten olisi vain väsynyt? Muutenkin minusta normaalia, että itkuun saattaa ihan jopa ärsyyntyä. Se on kuitenkin vielä täysin eri asia, kuin että tekisi lapselle jotakin, edes siis läpsäisisi. Ainakin itsellä pelkkä lapselle tiuskaisu joskus aiheuttaa hirveän morkkiksen, varmaan ihan syystäkin. En silti koe olevani mitenkään masentunut, tämä kotiaika on ollut kuitenkin ihanaa verrattuna työhön ja muutenkin. Silti joskus olen ärsyyntynyt ja itkenkin väsymyksestä. Lapsi siis nukkuu kohtuullisesti, neuvolan mukaan jopa todella hyvin. Herää kerran yössä, joskus ei ollenkaan. Itselläni aktivoitui ikivanha 20v sitten ollut unihäiriö ja herään kolmen tunnin unien jälkeen ja odottelen lapsen heräämistä. Varsinkaan jos se ei herää odotan ja odotan, helpompi melkein kun hän herää klo 4 niin voi nukkua rauhassa eikä tarvitse odotella jos herää.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat