Sivut

Kommentit (47)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikö näitä hyypiöitä saa hoitoon! Herrajumala!

Eipä taida auttaa kuin lyijynappihoito saunan takana. Ei sen vian iso tartte olla kun se on korvien välissä.

😂

Vierailija

Älä vastaa ja jos ei jätä rauhaan niin uhkaa, että teet rikosilmoituksen jos ei lopeta.. Jos edelleen jatkaa niin et vain vastaa, piste. Jos vastaat niin sitten se ei ainakaan lopeta. Jos alkaa uhkailla/levitellä perättömiä juoruja niin sitten teet rikosilmoituksen.

T. Kokemusta on. Tosin en pitänyt häntä narsistina.. mutta pahasti olivat muumit hänen laaksosta kaikonneet ja kauas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mun miehelläni on isänsä suhteen täys radiohiljaisuus ja samaa suosittelen sulle myös.
Ei paskassa tartte työkseen liukastella. Nenästä kiinni ja ohi vaan!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Eikö näitä hyypiöitä saa hoitoon! Herrajumala!

Nokun ei valitettavasti saa. Tietäisittepä vaan minkälaisia sairaita keinoja tällaset käyttää, vuosien jälkeen, netissä ja livenä. Poliisi ei tee mitään ellei ole jo - noh, sanoisinpa liian myöhäistä.

Ei tosiaankaan kannata reagoida. Pysy piilossa jos pystyt. 

Vierailija

Laittaisin viestin että kerta vielä yhteydenotto - aivan millainen tahansa - ja teen rikosilmoituksen. Tekisin sen myös.

Nämä tyypit eivät ymmärrä tuhotyönsä määrää - eivätkä puhetta. He korottavat itsensä olemattomille leveleille, ja todellakin kuvittelevat ihmisten ilahtuvan olemassaolostaan ja ”huomiostaan” vielä tuhotyönsä jälkeenkin. Tämän sairaampaa sakkia ei ole. Pohjasakkaa, paaria.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tee rikosilmoitus. Jos edes hätkähtäisi.

Minä olen samaa mieltä. Ei se mihinkään johda, mutta joskus kiusaaminen ja härkkiminen loppuu kun viesti tulee ulkopuolelta. Jos kiusaaja tietää sinun olevan heikoilla, on tuo tietoista kiusaamista, ja todella häiriintynyttä käytöstä, vaikka sitten olisikin pelkkää huomionhakua.

Vierailija

Toivon että jaksat pitää puolesi. Ihmisyys kantaa aina valon lisäksi varjoa, ja jotkut ihmiset ovat sisäisesti täysin pimeässä. Rakkauden sijaan he levittävät hyväksikäytön henkeä,

Vierailija

Joku katker yrittäjä ei enää voi kiusata yrityksen varjolla heikompia/sairaita/vanhuksia koska valvonta. Siirtynyt kiusaamaan siviiliin.
Omat lapsensa kouluttaa ammattitappajiksi jossain kadiksessa että vihdoin geenit pääsevät levittämään sadismia tositoimiin. Nämä tiedetään.

Vierailija

Sairas sadisti luultavasti kokeilee tosiaan onko ”koukku” yhä tallella. Junalauta mitä sakkia! Sen jälkeen muutaman hyvän hetken jälkeen alkaa silmitön henkinen lyöminen ja mitätöinti.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat