Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Minun lapseni siis menee vasta viikon päästä eskariin, mutta mietin jo ensi kesän tilannetta valmiiksi, koska olin jo vähän hätäillyt miten vuoden päästä hoito järjestetään, mutta asia ok jos kerran päivähoito silloin mahdollinen. -ap

Vierailija

Mulla on lapsi vielä 17.8 tarhassa ja 18.8 aloittaa ekaluokan. Oltais oltu kyllä aika pulassa jos ei olisi saanut olla tarhassa koulun alkuun asti.

Vierailija

Eskarilaisilla on oikeus päivähoitoon kesällä, jos ovat talvikauden olleet koko päiväisiä. Näin ainakin muutama vuosi sitten. Elokuussa ei enää ollut, mutta silloin olin itse kesälomalla jo senkin takia, että pienellä ekaluokkalaisella olisi pehmeämpi lasku kouluun.

Vierailija

Av-mammulikamut, jotkut käy (vielä) töissä, jopa täysipäiväisesti kesälläkin, joten kyllä sitä hoitopaikkaa tarvitaan muuhunkin kuin latteiluun ja kotona vauvan kanssa oloon. Kahvilaan eskarilaisen voi ottaa mukaan, mutta harvemmin töihin. Neljän viikon loma ei kata koko kesää.

Vierailija

Olen aina luullut että lapsella om oikeus päivähoitoon koulun alkuun saakka, enkä ole kuullutkaan, että pari viikkoa elokuun alussa ei olisi hoitopaikkaa ennen koulun alkua. Ei ainakaan meidän kunnassa, mutta varmaan vaihtelee. Tuolloinhan vanhemman on oltava lomalla elokuussa, jos hoitopaikkaa ei ole. Otin itse lomaa viikon juuri silloin kun koulu alkoi, mutta onneksi lapsella oli hoitopaikka ennen koulun alkua, niin viikon loma riitti.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat