Kommentit (6)

kenkiä joka puolella

Meillä ongelma on useat sisäänkäynnit taloon, jolloin tuntuu että aina on kengät väärässä paikassa ja niitä pitää hakea.

Pääovi ja eteinen on vähäisellä käytöllä kun se syrjässä kulkuväylältä, enemmän trafiikkia kodinhoitohuoneen ja terassin ovella.

Kokeilin järjestää paremmat arkikengät eteiseen, vapaa-ajan kengät kodinhoitohuoneeseen, ja kumpparit sekä sandaalit terassille. Juhlakengät juhlavaatteiden luona vaatekaapissa. Josko näin arki helpottaisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kun lasten ruutuajan ehtona on, että kengät ja takki on paikoillaan, alkaa näkyä yritystä asiassa. Pikkuhiljaa siitä tulee automaattinen juttu. Ne kännykätkin voi ottaa pois tai pahimmillaan hetkeksi sulkea liittymän, avaaminen vain maksaa sitten jos teini ei ole ymmärtänyt että hänellä on joitain perustason velvollisuuksia. Edellyttää tietysti myös, että on olemassa se paikka minne laittaa.

Vierailija

Meidän eteisessä on kenkäteline, mutta kenkiä löytyy pitkin laattiaa. Jopa vieraiden kengät. Olen ottanu tiukan linjan, et kenkien omistajien läsnäollessa kajautan kerran, että kengät telineeseen. Odotan hetken ja sitten laattialta löytyvät kengät nakkaan ovesta ulos, satoi tai paistoi. Voin kertoa, että muuten toimii.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat