Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Minuakin karmii sijaissynnyttäjän käyttöön liittyvät moraaliset kysymykset? Vaikka joku nainen voi nauttiakin raskaana olosta (useinhan sijaissynnyttäjät ovat aika epätoivoisesta ja jopa hyväksykäytetystä päästä) niin: - mitä jos lapsi on vammainen? - mitä jos toinen puoli; vanhemmat tai sijaissynnyttäjä ei haluakaan viedä raskautta loppuun? - mitä jos sijaissynnyttäjä ei noudata yhdessä sovittua vaikka elintapoihin liittyen (esim. käyttää sikiölle haitallisia lääkkeitä tai vaikka päihteitä ja entäs jos hänen on oman terveytensä vuoksi pakko, mutta vanhempia varmaan kiinnostaisi enemmän lapsen terveys) - entä jos raskaus menee kesken? - entä jos sijaissynnyttäjälle tulee jotain terveydellisiä ongelmia tai kompliaatioita raskaudesta tai synnytyksestä? - entä jos sijaissynnyttäjä ei henkisesti kestäkään koko prosessia; raskautta, synnytystä ja lapsesta luopumista? - entä onko lapsella jokin oikeus muodostaa suhde tai vähintään tietää tärkeimmät asiat hänet synnyttäneen naisen elämästä? - niin, mitäs sitten?

Mutta siis onhan se nyt niin epätodennäköistä, että mitään ongelmia tulisi, että antaa mennä vaan!

Näistä asioista varmaan neuvotellaan. Eli onko oikeus vaikka muuttaa mielensä ja jos on, niin joutuuko maksaan sitten jonkun sakon.

Vierailija

Ei adoptointi ole sama asia kuin oman lapsen saaminen. Jos joku haluaa koiran, et varmaan ala tyrkyttää tilalle marsua. 

Samaa mieltä siitä, että epäeettistä on vuokrakohdun käyttö, mutta jos laki sen sallii tuolla niin rahalla saa ja hevosella pääsee. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Minä voisin ryhtyä sijaissynnyttäjäksi, jos se olisi laillista Suomessa. En tosin tekisi sitä rahasta vaan auttaakseni lapsetonta paria (esimerkiksi tilanteessa, jossa naiselta puuttuu kohtu). Olen raskauden aikana terveimmilläni, joten miksi en auttaisi muita, kun en itse kuitenkaan halua esimerkiksi viittä lasta?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat