Kommentit (8)

Tukkapölly takaisin

Suomalainen lapsenkasvatus on kyllä kadonnut käsistämme aikas huolella.  Sen näkee selvästi kun seuraa nuoria äitejä ostoskeskuksissa, kahviloissa... Äiti räplää facebookia puhelimessa ja lapset repivät paikkoja rikki ympärillä ja huutavat kurkku suorana. Vaimoni on unkarilainen ja hänellä paljon kavereita ympäri maailmaa joihin hän tutustui kielikouluaikoinaan. Nämä perheet käyvät usein meillä kylässä ja ulkoilemme yhdessä usein. Kaikilla on sama mielipide suomalaisista lapsista, ei mitään kuria. Esim. argentiinalainen perhe katsoo silmät pyöreinä kun suomalaiset lapset potkivat kahvilan tuoleja ja seiniä, huutavat ja juoksevat pöytien välissä kun äiti juttelee toisen suomalaisen äidin kanssa jonka lapset taas vetävät kahvilan verhoja alas. Argentiinalaiset lapset istuvat kiltisti äidin ja isän kanssa.  Kyllä eron huomaa suomalaisen ja minkä muun tahansa kansallisuuden kasvatuksessa.

Vierailija

Ei pidä yleistää. Lapsenlapsia on 3 ja jopa 90 vuotiaan isomummin mielestä he osaavat käyttäytyä hienosti kaupoissa ja ravintoloissa.
Koskaan ei myöskään ole mitään tavaroita korjattu pois lasten vuoksi.
Pulivuotiiaasta on opetettu EI- sanan merkitys ja se oppi pysyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tukkapöllyn pitää johtaa oikeudellisiin toimenpiteisiin, lasten pahoinpitelyhän on kriminalisoitu.
Tokikaan lapset eivät saa tuhota kenenkään omaisuutta, mutta sellainen käytös ei saa johtaa fyysiseen väkivaltaan kenenkään taholta. Ulkopuolinen saa mennä huomauttelemaan Suomessakin, kun toisten lasten käytös huolestuttaa. Mutta teet sen sillä uhalla, että lokaa saattaa lentää silmillesi. Huonosti käyttäytyvä sukupolvi istuu tosiaakin älypuhelinten lumoamana eikä huomaa lasten käytöksessä mitään omituista. Näin vanhemmat altistavat lapsensa arvostelijoiden vihalle.

Vierailija

Täysin mielisairasta miettiä edes tällaista, ennen oli paremmin, jos pentu ei totellut heti ja välittömästi kun jotain sanottiin niin siitä seurasi perseellinen risuvitsaa ja tämän jälkeen lapsi totteli.

Mutta tuolloin ei myöskään ollut vihervasemistolaisia ”hyviä ihmisiä” tuhoamassa vapaalla kasvatuksellaan lapsen tulevaisuutta ja elämää, vaan jostain syystä lapsista kasvoi selkärankaisia, rehellisiä ja moraalin omaksuneita ihmisiä.
Edellisestä todisteena joidenkin tuhansien vuosien historia.

Vapaa kasvatus sen sijaan on tarjonnut kaikkea päinvastaista mikä on nykypolvissa nähtävissä - psyykisesti sairaita, moraalittomia, täydellisen ymmärtämättömiä oikealle ja väärälle kuten hyvälle ja pahalle, he ovat näiden mielipuolitätien luomuksia ja uhreja.
Harvoja poikkeuksia lukuunottamatta.

Vieras999

Kukin tyylillään, mutta oli osa noista vinkeistä ihan asiallisia. Useamman blogitekstin olen lukenut aiheesta ja kaikilla on jotain yhteistä, mutta myös eriäviä mielipiteitä. Olenkin sitä mieltä, että maalaisjärjellä pärjää pitkälle. 

Vierailija

Kasvatuskeinojen pitää olla nykyään aina "myönteisiä". Jos käyttää "kielteisiä" keinoja niin sen katsotaan aiheuttavan luottamuksen menetyksen ja katkeruutta lapsen ja vanhemman välille, koska lapselle on tullut paha mieli. Unohtamatta kaikkia muita traumoja mitä paha mieli lapselle aiheuttaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat