Kommentit (3)

Heikki

Omien kokemuksieni mukaan n. 60 % naisista on narsisteja ja tämä korostuu äitiyden myötä. Pitää määrätä kaikesta ja kukaan muu ei osaa pitä huolta lapsesta kuin hän. Muut tekee kaiken väärin. Narsisti väittämääni tukee moni asia. Vieraannuttajista 80-90% on äitejä. Kyse ei ole kostamisesta. Kyse on siitä, että saadaan sairasta nautintoa toisen henkisestä vahingoittamisesta lapsen avulla. Vieraannuttajilla on aina narsistisia piirteitä vähintäänkin. Uskallan väittää, että suurin osa on narsisteja. Väkivalta naisilla on yleensä henkistä, on sitten kyse koulu - tai työpaikkakiusaamisesta. Henkinen väkivalta on lähes aina pahempaa kuin fyysinen. Riippuu tosiaankin vähän tilanteesta. Naiset osaavat parhaiten manipuloinnin ja kontrolloinnin, kun vertaa sukupuolten välisiä eroja.

Mutta ennen kuin leimaa jonkun narsistiksi, kannattaa asioista kesksustella vaikka parisuhdeterapiassa jonkun sellaisen terapeutin kanssa, joka näkee asiat selkeästi ja on kokemusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
TottaKai

Voi miten hassu ja henkilökohtaisen katkeruuden leimaama viesti.

Moni nainen tuntuu elävän suhteessa, missä mies on jäänyt passiivisen rooliin. Epäilen, että malli on saatu kotoa vanhempi-lapsi -suhteesta. Jotenkin oman äidin rooli, jonka kuuluukin vanhempana domineerata tiettyjä tilanteita on helppo siirtää omalle vaimolle ja lapsien äidille. Useaa naista tällainen passiivius ja saamattomuus ja puhumattomuus tuntuu harmittavan valtavasti jossakin kohtaa suhdetta. Syytä on sekä naisten että miehien harjoitella uusien roolien jakoa suhteessa.

Toivottavasti saat kasvettua yli tuon oman kokemuksesi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat