Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Lopettaisi nyt eka tuon röökaamisen ennen mitään muita suunnitelmia.
  Eihän sitä voi lopettaa, kun sitten menee hermot! Näinhän ne monet perustelee.

Vierailija kirjoitti:
MitäTaas kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Nimistä päätellen real white trash family.

Mitä muuta tupakoiva teiniäiti olisi?

Ja mitenkäs tämä tupakointi huonontaa tätä äitiä? Sama se olisiko ikä 40 vai 18, eikä se tupakointi äidistä paskaa tee tekemälläkään, typerä akka.

Kyllä raskausaikana tupakointi tekee huonon äidin. Ei oman lapsen tulevaisuus kiinnosta sen vertaa, että voisi olla 9kk imemättä sitä röökiä. Viis tutkimuksista, joiden mukaan raskausajan tupakointi vahingoittaa lasta. Äidin niksat on paljon tärkeämmät.

Niin... Raskauden aikainen tupakointi altistaa ennen aikaiselle syntymälle, istukan toimintahäiriöille, pieni kokoisuudelle, ja näkyy selkeästi vauvan aivoissa, altistaa oppimis- ja käytöshäiriöille, allergioille, iho-ongelmille & astmalle. Imetyksen aikainen myös mm. käytös- & oppimishäiriöille, maito maistuu pahalle, maidon tuotanto heikkenee & imetys loppui aikaisemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Eikö nämä olleet siinä Toisenlaiset Teiniäidit-sarjassa? Siinä tuo Henna ainakin taisi körssytellä raskausmaha pystyssä ja kitisi siitä miten ohikulkijat katsovat pahasti kun tupakoi raskausaikana, pitäisivät huolen omista asioistaan, yhyy. 

En viitsi hirveästi tätä teinimammaa riepotella kun on ilmeisesti saanut elämälle melko huonot lähtökohdit omasta kodistaan, mutta kyllä nyt tuollaisessa voisi jotain edes päässä liikkua eikä siirtää kohtaloa uudelle sukupolvelle. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksi te mammat opetatte poikanne tuollaisiksi lusmuiksi? Tässäkin perheessä tuo pikkupoika saa mallin että isien ei tarvitse nähdä mihinkään vaivaa ja kierre jatkuu sukupolvesta toiseen. 

Lusmuksi?! Kävi jopa koulussa! Olisko pitäny molempien olla kotona?! Jestas sentään... Hirveää lusmuilua...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
haaveissa kolme tai neljä lasta pienellä ikäerolla?! Miksi hemmetissä pitää alkaa kotiorjaksi ekalle vastuuttomalle vetelykselle jolle sattuu pamahtamaan paksuksi?

Mikä tuosta pojasta tekee vastuuttoman vetelyksen?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hyvä Henna! Paljon parempi mennä röökille rauhoittumaan kuin että vahingossa satuttaisi lasta hermostuessaan.

Normaali ihminen ei tarvitse röökiä että ei hakkaisi lastaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Toivottavasti te itse olette täysin täydellisiä kun täällä muita arvostelette. Ootte aika säälittäviä.

Ei me olla täydellisiä. Suurin osa meistä kuitenkin rakastaa lapsiaan niin paljon ettei polta raskausaikana.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyvä Henna! Paljon parempi mennä röökille rauhoittumaan kuin että vahingossa satuttaisi lasta hermostuessaan.

Normaali ihminen ei tarvitse röökiä että ei hakkaisi lastaan.

Tämä juuri. Mietin sitäkin, että vauvahan oli ollut 4kk ikäinen? Ja nyt jo pinna kireällä? Onnea vaan tulevan uhmaiän kanssa...

Tottakai kaikilla vanhemmilla joskus palaa hermot, en sitä nyt sano, mutta sain käsityksen jutusta, että olisi vahingoittanut mahdollisesti vauvaa, jos ei oliis lähtenyt sinne tupakalle? Minusta vauva-aika oli mukavaa ja rentoa, vaikka vauva kitisi jotain vähän väliä ja herätteli öisin jne. Koskaan ei käynyt mielessäkään, tai ollut vaaraa että olisin häntä satuttanut.

Kun lapsi täytti 2v niin silloin minulla alkoi vasta hermo kiristyä, kun uhmaikä alkoi hiljalleen, mutta ei silloinkaan tarvinnut lähteä rauhoittumaan, vaan hoidan sen lapsen rauhallisesti loppuun ja sitten menen rauhoittumaan, enkä toteuttanut sitä kuten myrskyn merkki, kuten ilmeisesti tässä oli käynyt.

Nykyään lapsi on reilu 3v ja tietysti välillä palaa hermo, mutta koskaan en lasta ole satuttanut/retuuttanut, ääntä olen korottanut ja laittanut jäähylle, mutta siihen se on jäänyt.

Mitäköhän tulee olemaan tämän lapsen uhmaiän käsittely?Mitenköhän on vauvan perusturvallisuuden tunteen laita?

Vierailija

Minusta raskauden ajan tupakointia ei voi selittää millään, ei vaan yksinkertaisesti millään. Tietysti siltä ajalta jos ei tiedä raskaudesta, mutta muuten.
Kukaan ei ole täydellinen äiti, en minäkään, mutta lapsen tarkoituksellinen vahingoittaminen ja altistaminen päihteille raskausaikana ei ole mitään jokaisen äidin epätäydellisyyttä vaan vastuutonta, typerää ja jopa aika sairasta. En vaan ymmärrä miksi sitä vauvaa ei pysty ajattelemaan tässä asiassa.

Minä en ole täydellinen äiti, välillä napsuu ja tiuskin lapselle, josta tunnen välittömästi huonoa omaatuntoa ja pyydän anteeksi. Käyn vapaapäivinä lapsen kanssa liian vähän ulkona. Ostan lapselle melkein joka kauppareissu jonkun lelun tai krääsän koska tullaan siitä molemmat hyvälle mielelle. Annan liian usein katsoa ohjelmaa puhelimella että saan sen syömään tarpeeksi. Näitä mitään ei voi verrata tupakointiin raskausaikana.

Vierailija

Pitääkö sitä omaa tyhmyyttään esitellä kaiken maailman keskustelupalstoilla ja ilkkua itselle vieraan kuuloisia nimiä? Sivistäkää itseänne ja lukekaa Oskar Lutsin teos Kevade, suomeksi Arno ja kumppanit. Tai katsokaa elokuva Kevät, se on kolmikosta paras (Kevade, Suvi, Sügis).

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat