Sivut

Kommentit (694)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eipä tarvitse sitten vastaavasti muun perheenkään tehdä YHTÄÄN MITÄÄN mitä aloittaja haluaa.

Tasapeli. Tämä palsta on syöpää.

Jopa lasten toiveilla ei ole mitään väliä, kunhan palstamamma saa vain maata niin halutessaan

Juuri näin! Tämä palsta neuvoo pääsääntöisesti olemaan ilkeä ja itsekäs. Siihen on maailma mennyt. Kuinkahan monta vastaavanlaista aloitusta täällä on nähty ja aina samat neuvot. "Sukulaiset hiiteen, haluan olla rauhassa ja maata sohvalla".

Mitä sitten, jos haluaa maata joulun sohvalla? Vai eikö se ole sallittua? Minulla loppuvuosi on töissä kiireaikaa, päivät venyvät pitkiksi. En todellakaan haluaisi jouluna muuta kuin levätä, ei se kuitenkaan onnistu. Perheen parissa voi mennä minimillä, mutta sukulaisia kutsuttaessa ei voi. Sukulaisia voi nähdä muulloin kuin jouluna ja muualla kuin omassa kodissa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tulihan se AP:n päätarkoitus sieltä lopulta esille, että mikä koko jutun juju oli aluillaankin.
Alkuun ongelma oli olevinaan siinä, että ei halua järjestää sen vuoksi joulua kotona, kun oletti, että joutuu tekemään kaiken yksin.
Siltikin vaikka häneltä on kysytty, että voisiko järjestää piti palko vetää nenään.
Eikä siinä viellä kaikki, nyt kun selvisikin, että kaikki muut ovatkin auttamassa järjestelyiden kanssa niin ei sekään tietenkään kelpaa, vaan ei voi tehdä mitään.
Eli aluillaankin AP:n tarkoitus on ollut päästä loisimaan toisten kustannuksella joulu, kuten varmaan tekee joka joulu.
Ja mikä pahinta, täältäkin löytyy AP:n kannustajia. Luulen, että 90% näistäkin AP:n kannustajista on todellisuudessa lapsettomia ja katkeroituneita jotka eivät ymmärrä normaali lapsi-arjesta mitään.
MINÄMINÄMINÄMINÄMINÄ. Hitsi, kun minä niin mieleni pahoitin, kun joudun joku kerta tekemään itse edes murto-osan joulutöistä lasteni ja perheen joulun eteen, enkä voi vain istua valmiiseen pöytään.

Miksi oletat että lapsettomat ovat katkeria, mistä? Lapsiperheen joulu on sellainen miksi se tehdään. Joulu oman perheen kesken on hyvä, sukulaisia voi tavata muutoinkin.

Tarkoitin lapsettomalla ja katkeralla sitä, että asenne on valmiiksi se, että MIES on aina se syypää kaikkeen, oli mistä tahansa kyse. Nytkin kaikkien mielestä tälläinen lapsellinen kiukuttelu on sallittua siksi koska "MIES".
Ei osasta ajatella kokonaisuutta perheenä ja sitä, että joustava täytyy olla molempiin suuntiin.
Minun mielestäni tässä tilanteessa AP on se jonka täytyisi pysähtyä miettimään tilannetta uudelleen.
Olen täysin varma siitä, että AP:n mies on tehnyt myös monesti sellaista mitä ei itse haluaisi tehdä mutta on sitten AP:n vuoksi sen tehnyt.
Lisäksi me ei tiedetä sitä, että onko ajatus yhteisestä joulusta aluillaankaan ollut edes miehen idea yksikseen, koska itsekkin hän kirjoittaa, että hän on itse jo kerran lupautunut järjestämään joulun luonaan. AP:han voi värittää tilannetta mieleisekseen.
Meillä kotona tilanne on sellainen, että molemmat tekevät tasavertaisesti kotitöitä ja välillä minä olen joutunut joustamaan jos puoliso on halunnut järjestää jotain ja tietenkin toistepäin vastavuoroisuudessa.
En ole ruvennut kiukuttelemaan ja valittamaan vaan auttanut järjestelyissä. Meillä varmaan isovanhemmatkin antaisi läksytyksen jos rupeisi tuolleen pelleilemään.

JUURI NÄIN.


EI. Ongelma ei ole ap:n puolison sukupuoli, vaan se että tämä puoliso vaatii vain toiselta, eikä tee itse omaa osuuttaan. Hoidattaa omat lapsensakin isovanhemmilla. Aika moni, jolla on lapsia, olisi tästä katkera. Ei ole kyse miesvihasta vaan tasapuolisuudedta, yhteen hiileen puhaltamisesta perheen eteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Satunnainen vierailija

Vierailija kirjoitti:
Koko juttu on provo.

Paljastui provoksi vasta viime metreillä, kaikki uskoivat, kun ajoitus oli niin hyvä ja aihe sukujoulu. Ap:n mies oli ollut hyvä ja kaikin puolin mukava aviomies, kunnes 12.12. halusi, että heillä vietetään sukujoulu, mihin ap ensin suostui, mutta tuli sitten katumapäälle. Ei kuitenkaan ilmoittanut asianosaisille että peruu sen. Lopputulos: ap oli jouluaattona kotona, äiti oli ensin siivonnut talon ja anoppi toi ruuat. Sitten ap sai kuulla olevansa laiska, jolloin suuttui ja lähti aatoiltana kotoa, katosi viikoksi ja tuli 30.12. takaisin kotiin haettuaan lapset äidiltään. Nyt mies ei ole tullut kotiin ja ap aikoo ottaa avioeron. Koko liitto siis särkyi 3 viikossa. Voi lapsiparkoja. Kohtuullista uutta vuotta toivotan ap:lle.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat