Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kommentit (4)

Vierailija

Tuollaisen rakastavan äidin tuki on upea asia ja etuoikeus. Kaikilla ei ole tuollaista äitiä. Minulla on väkivaltainen, ilkeä ja kylmä äiti, joka ei välittänyt lapsistaan lapsena ja vielävöhemmän aikuisena. Kun täytin 18 ilmoitettiin että elatusvastuu on loppunut, nyt olet omillasi ja muutahan jo pois.
Koko elämä on mennyt ilman äidin tukea. Ei ole voinut soittaa äidille, luottaa äidin apuun (koska sitä ei saa). Ei ole voinut mennä kotiin vaikeina hetkinä. Ei ollut äitiä joka iloitsisi raskaudesta tai lapsrnlapsista - äitini ei ole ikinä lapsiani nähnyt eikä ole pitänyt mitään yhteyttä 20 vuoteen. Ei tiedä minusta mitään, oma lapsi ei kiinnosta yhtään.

Välinpitämätön äiti jättää ikuiset arvottomuuden tunteen arvet lapsensa sydämeen.
Kaikkien äidit eivät ole hyviä, vaan joidenkin jopa pahoja.

Vierailija

No sukupolvien ketju on nykyään monella poikki. Ei nykyään enää läheskään kaikkia isovanhempia kiinnosta lapsenlapset eikä omien vanhempien apuun voi luottaa yhtään. Tää hullu itsekäs ja itsekkyyttä palvova aika on tehnyt ihmisistä kylmiä, itsekkäitä, toiset alleen jyrääviä onan edun maksimoijia.

Mua mummot ja ukit hoitivat viikottain ainakin 10 v ajan eli satoja satoja kertoja. Samoin mun miestä hänen mummonsa. Nyt meidän lapsiamme nämä vanhempamme eivät jaksa tavata lainkaan saati että kertaakaan olisivat hoitaneet. Se on tätä nykyaikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meillä toinen mummo kyllä hoitaisi, sillä ehdolla että saa omia lapsen täysin itselleen enkö ihmettelisi joten olisi pian vaatimassa että tämä alle kaksi v muuttaisi pysyvästi hänen luokseen, joten parempi ettemme ole kauheasti tekemisissä. Hänellä on siis paljon narsistista piirteitä ja äitinä oli todella kylmä ja etäinen ja sai/saa arvaamattomia raivokohtauksia.

Toinen mummo on taas sellainen että kun hänen luokse menee niin hänellä saattaa juuri silloin olla liput varattuna jollekin keikalle jolle lähtee miehensä kanssa ja me jäädään heidän luokse yksin. Sellaista :D

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat