Kommentit (8)

Vierailija

Ostan normaalin kuvakalenterin ja thät's it. Siinä on teille oikotietä :) Ainakin tähän asti on hyvin ilahduttanut 5- ja 7-vuotiaitani. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Älkää ostako lapsillenne mitää superkalliita ökylelukalentereita :D Oon ite syntyny -96 ja mulla oli joka vuos joko paperinen tai vaatimaton perus suklaakalenteri, ja se riitti. Joululahjoihin menee kuitenki rahaa......

Vierailija

Mulla on ollu lapsuudessa aina siskon ja veljen kanssa yhteinen partiolaisten joulukalenteri ja sitten vahdittiin tarkasti vuoroja, ettei kukaan vaan saa aukoaa enempää luukkuja kuin toinen. Sama perinne jatkuu nyt omille, tosin ollaan usein saatu jostain toinen "hömpötys" kalenteri ja ovat sitten aukoneet luukkuja kalentereista vuoron perään. Osaavathan nuo jo kinuta vaikka mitä kalentereita, mutta en ole ostanut, enkä osta.

Vierailija

Itse ompelin 24 pientä pussukkaa, huovasta numerot kylkeen ja juuttinarulla puunoksalle seinälle roikkumaan. Sai itse päättää mitä niihin pistää: rusinoita ja pähkinöitä pikku pussukoissa, joillekin päiville suklaakarkki, joillekin joku toivottu pieni lelu, muutamaan pussiin oikea kolikko jne. Jouluaatolle pistin Brion puisen junavaunun. Olihan siinä oma hommansa kalenteri ommella, mutta onpahan tulevina vuosina sitten valmiina odottamassa!

mari

Meidän joulukalenterissa on tänä vuonna jouluvalmisteluja. On leipomista,askartelua, joulukoristeiden esille ottoa vähitellen, tehdään ulkolinnuille herkkuyllätys, viedään metsän eläimille heiniä ja kauralyhde, haetaan kuusi metsästä... Eli tehdään joulua ja joulumieltä.
Perus suklaanappikalenterit hankin rinnalle.

Vierailija

Palapeli on oiva idea, kunhan ei hätäpäissään valitse 500 palaa. Rakentamisessa on oma hommansa ennen kuin palat saa fiksusti pusseihin.

Vierailija

Miten joulukalenteristakin saadaan lehtijutussa näin negatiivinen ja stressaava asia? Ei ihme, että ihmiset voi huonosti, kun positiivisesta ja kivasta jutustakin saadaan aikaiseksi kurja uutinen. Maalaillaan pettyneitä lapsia ja imuriin solahtavaa krääsää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat