Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (47)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Surullista on! Lapset vääntää lapsia- no eipä tarvi ajatella töihin menoa tai opiskelua. Eikö näille kukaan

ole kertonut ehkäisystä?

Milloin ihminen on aikuinen, jos jopa 23-vuotias on sinusta vielä lapsi? Luokitellaanko siinä tapauksessa edes 30-vuotias aikuiseksi? Alle 18-vuotias on lapsi. Alle 25-30v ovat NUORIA AIKUISIA.

Jos 23-vuotiaalla on kolme lasta, hän ei ole ollut 23 saadessaan esikoisensa. Ja 18-vuotias ei ole aikuinen, vaikka onkin täysi-ikäinen. Minulla on 18- ja 20- vuotiaat lapset, eikä kumpikaan olisi vielä valmis vanhemmaksi.

Ja minä taas olin aivan valmis äidiksi 17-vuotiaana. Lapsi oli suunniteltu ja olen edelleen 15 vuoden jälkeen sitä mieltä että se oli juuri paras hetki saada lapsi. Joka on nykyään varsin kelpo teini.

Se etteivät sinun lapsesi ole valmiita ei kerro mistään muusta kun siitä että he eivät ole valmiita.

On hyvin poikkeuksellista, että 17-vuotiaalla on jo koulutus ja työ, jolla elättää perheensä.

Vierailija

Täytin 20 juuri ennen synnytystä. En kokenut olevani liian nuori. Itsellä meni niin että kun täytti 18 huomasi hyvin pian ettei kylillä riekkuminen ja huonot elämäntavat tuo onnea. Tammikuussa täytän 25, olen naimisissa ja kolmatta kertaa lähdössä ulkomaille. Mistään en ole jäänyt kyllä paitsi ja lapsen kanssa voi tehdä asioita minun mielestä aivan hyvin. Enemmän se on asennekysymys. Minulla on myös aikas monta vuotta aikaa tehdä töitä ja käydä montakin koulutusta jos mieleni tekee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat