Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (270)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tarkoitukseni oli kirjoittaa pidempi kirjoitus siitä miten minulla on vaikea käsittää muunsukupuoleutta, mutta kirjoittaessani sitä käsitin sen, että kuin paljon se on alkuperäisen aiheen ohi.. Mutta muutaman päivän seuranneena tätä keskustelua ja näin ajatuksia:

1. Oletko varman, että teinisi ei tee huomionhaulusta? Onko mahdollisesti teini jäännyt vähemmälle huomiolle kuin Pappa?

2. Vai onko tilanne ollut se, että teinisi on itse omasta halusta kertonut papalle muunsukupuoleudesta? Kertonut tämän siksi, koska hän haluaa papan tietävän tämän ennen menoa?

Se mikä saa minut näihin ajatuksiin ylipäätäänsä, että kertomisen ajankohta on kovin tahditon, jos kerran pappa on terminaalivaiheessa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jotkut vanhukset tykkäävät muutenkin kiusata teinejä. Varmaan osittain kateellisia, kun toisella elämä edessä ja itsellä jo melkein ohi. Minullakin oli todella ilkeä isoisä, joka vinoili nuoren tytön kustannuksella, kommentoi rintoja ja karvoitusta. Minusta muunsukupuolisuus ei ole tässä mitenkään keskeistä, vaan ukon halu haavoittaa. Hänelle pitää vain näyttää kaapin paikka. Joko alkaa  kohdella teiniä kunnioittavammin, tai yhteydenpito vähenee.

Sanon sinulle yhden totuuden. Kenenkään ihmisen tuskin enää tarvitsee näyttää papalle *kaapin paikkaa* tai mitään muutakaan paikkaa täällä maan päällääriin.
Eiköhän sen tule itse viikatemies jo melko pian tekemään, ja paikka on maan alla ja hautausmaalla puupalttooossa.

Papan ei tarvitse oppia enää mitään eikä kenenkään myöskään tarvitse opettaa papalle mitään, pappa osaa ja tietää ihan jo tarvittavan ja ylikin.
Antakaa papan olla rauhassa ja kunnioittakaa hänen viimeisiä hetkiään.
Jos ei oikein teillä tahdo kärsivällisyysaada riittää odottaa papan kuolemaa niin voin sanoa, että haimasyöpä on aika nopea tauti.

Vierailija

Geenit määräävät. Fyysisesti biologisia sukupuolia on täsmälleen kaksi. Uros ja naaras. Geenivirheistä aiheutuneet poikkeukset ovat erittäin harvinaisia.

Ihmisen tuntemukset ovat sitten toinen asia. Elämme aikamoista ja erittäin vaarallista yhteiskunnallisen kokeilun aikaan, missä suorastaan rohkaisemme ihmisiä erilaisiin friikkiviritelmiin.

Tätä biologiasta ja geeneistä määräytyvää sukupuolista jaottelua ei tule sotkea homiseksuaalisuuteen - eli seksuaalisen mieltymyksen kohteisiin - mikä on oma asiansa.

Vierailija

Mutta miestä jolla ei ole ajokorttia ja joka ei ole ollenkaan kiinnostunut jääkiekosta ja joka ei vielä tykkää yhtään viinastakaan on edelleenkin täällä ,oikeastaan asiaankuuluvaakin vähän tölviä ja nälviä joksikin 'epämieheksi' tms.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Näin se feministinen mädätys saa nuorten päät sekaisin. 

Eiköhän feminismi sodi juuri tätä vastaan? Siis feministithän vaativat tasa-arvoa miesten ja naisten välille - tässähän nimenomaan se on päinvastoin: ”en tunne olevani nainen”. En ymmärrä tätä ollenkaan. Siis ihminenhän syntyy joko naiseksi tai mieheksi. Tämä on ihan biologinen fakta. Naisella on tissit ja pimppi, miehellä penis. Tämä asia on vain hyväksyttävä. Siis kuka teini muutenkaan tykkää omasta kropastaan oli sitten tyttö tai poika?? Tällaista nuorta on vanhempien tuettava ja hänelle on selitettävä, että tällaiseksi hän on syntynyt. Sehän ei automaattisesti tarkoita sitä, että hänen on esim. pakko tehdä lapsia tai pakko oppia tekemään ruokaa tai siivoamaan yadi yadi ya siis perus ”sukupuolirooleja” (tätähän feministit vastustaa). Se tarkoittaa vain sitä, että on nainen. Ok. Elää elämänsä miten haluaa, mutta ei voi muuttaa sitä tosiasiaa että on nainen. Tajuaako tätä mun selitystä kukaan?? Hän ei halua pimppiå eikä pippeliä no mitä sitten helvetti haluat? EI OLE MUUTA TARJOLLA

Ei sodi enää. Uuden feminismin mukaan naiset ovat sortajia ja mm. transidentiteetin omaksuneet miehet sorrettuja. Semmoista.


Feminismillä ei ole mitään tekemistä transa*tivismin kanssa.

Anteeksi mitä? Nimenomaan tällä kolmannen aallon f*minismillä on paljonkin tekemistä, on oikein heidän sydämen asiansa:

http://www.feministinenpuolue.fi/blogi/10/9/2016/feministinen-puolue-haa...

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Geenit määräävät. Fyysisesti biologisia sukupuolia on täsmälleen kaksi. Uros ja naaras. Geenivirheistä aiheutuneet poikkeukset ovat erittäin harvinaisia.

Ihmisen tuntemukset ovat sitten toinen asia. Elämme aikamoista ja erittäin vaarallista yhteiskunnallisen kokeilun aikaan, missä suorastaan rohkaisemme ihmisiä erilaisiin friikkiviritelmiin.

Tätä biologiasta ja geeneistä määräytyvää sukupuolista jaottelua ei tule sotkea homiseksuaalisuuteen - eli seksuaalisen mieltymyksen kohteisiin - mikä on oma asiansa.

Näin juuri. On mahdollista, että ihminen ei ole yksiselitteisesti mies tai nainen, mutta se on hyvin harvinaista, eikä tietoisuus asiasta muuta asiaa mitenkään. Suomessa syntyy laskentatavasta riippuen korkeintaan 20 intersukupuolista lasta vuosittain. https://fi.wikipedia.org/wiki/Intersukupuolisuus

Sitten taas kun ihminen kokee olevansa jotain muuta sukupuolta, kuten ap:n lapsen tapauksessa, kyseessä voi hyvinkin olla muoti-ilmiö tai sekavilla transajatuksilla hämmennetty tuotos. On äärimmäisen haitallista lietsoa tällaisen hämmentyneen nuoren päähänpistoa lisäämällä vettä myllyyn. Sen sijaan asiasta kannattaa keskustella järkevästi: Saat olla sellainen kuin haluat, sinun ei tarvitsee sulloutua mihinkään muottiin. Biologiallesi et mitään mahda, minä rakastan sinua juuri sellaisena kuin olet.

Vierailija

Muunsukupuolisia ei ole olemassakaan. Jokainen syntyy joko mieheksi tai naiseksi ja on mies tai nainen lopun ikäänsä vaikka yrittää kuvitella muuta.

Vierailija

Vela -72 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No ei tuo nuori ainakaan poika ole jos tissit ja pimppa inhottaa.

Täh? Eikö silloin pikemminkin just olisi poika, jos omat naiseuteen liittyvät fyysiset ominaisuudet inhottavat? Itse olen tytöksi syntynyt ja naiseksi itseni miellän ja koen. Ei mua miehen sukuelimet inhota, mutta voin hyvin kuvitella että inhottaisi, jos sellaiset mun jalkovälissä olisi.

Aloittajalle sanoisin, että jos teini haluaa vältellä isoisäänsä niin anna vältellä, jos kerran järkipuhe ei pappaan tehoa. Ihmettelen tosin miksi ja miten tästä muunsukupuolisuudesta on isovanhemmille edes kerrottu. Mutta oli miten oli, ei lapsen tarvitse selvää kiusaamista oman isoisänsä taholta kuitenkaan kestää. Ja kiusaamista minusta tuollainen on.

Aikamoista yksinkertaistusta, että sitten muuttuukin tytöstä pojaksi, jos inhottaa rinnat ja alapää. Kyseessähän voi olla mitä vain. Itse ainakin teininä ensin häpesin naiseksi kasvamista, halusin esim. että rinnat ja lantio olisivat olleet olemattomat. Leikittelin myös ajatuksella, että olisin lesbo tai bi. Mutta se kaikki oli ohimenevää kyllä. Mielestäni teinien olisi hyvä saada rauhassa kypsyä ilman, että kukaan menee sanomaan, että Nonniin, sä oot sitten poika, jos et halua näyttää Kardashianilta. Sekoittaa vaan toista, yleensä nämä menee iän myötä ohi.

Opetus

En ihmettele yhtään tätä syntynyttä ja itse aiheutettua hämmennyksen määrää!

Nuorilla ja lapsila on kovia paineita ja vaatimuksia "tietää" , "päättää" ja "lyödä lukkoon" oma ja vielä itselle uusi ja ennestään tuntematon seksuaalisuus tai seksuaalinen orientaationsa biologia ohittaen.

Ei ihme että ahdistaa!!

Miksi ei seksi- ja pornokeskeisyys ahdistaisi lasta, jota jo opetukaen varjolla houkutellaan ja painostetaan tietämään ja päättämään??
Ennen lasta haluttiin varjella ja suojella ennen aikaisista asioilta.

Alkaa adistaa niin että oma keho alkaa ahdistaa.

Kansainvälisenä lastenoikeuksien päivänä toivon,että lapset saisivat kasvurauhaa.

Kouluissakin lapsille on kuluvan vuoden 2018 aikana alettu syöttää Setan tarkoitushakuista "suvaitsevaisuvuuden" nimissä naamioitunutta "tasa-arvo" ja "monisukupuolisuus" seksuaalipropagandaa, joka hämmentää ja sekoittaa lapsia jo ala-asteella.

Ennen seksuaalisena häirintänä pidettiin seksuaalisen "opetusmateriaalin" ja kuvien ja mallin näyttämistä.

Mitä teette pienimmille...??

Sitä saa mitä tilaa...

Se voittaa, joka ehtii ensimmäisenä pesälle ja valloittaa kohteensa. Suvaitsevaisuuden nimissä tietenkin!!

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat