Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (74)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ymmärrän. Mua rasittaa jo pelkästään itseni rasvailu. Hetken päästä siihen tarttuu hiekkaa (ellei ei oo uima-altaan luona hotellilla) ja jossain kohtaa kaikki kamat kuten puhelin, kassi ja kirja mälliintyy siitä samasta aineesta. Silti joka kerta palan jostain kohtaa. Ei oo vaivan arvoista.

Näin uusavuttomien kannattaa pysyä kotimaassa neljän seinän sisällä kesät.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itsellä couperosa-iho. Rasvaan itseni pari kertaa päivässä, kesällä ja lomilla.

Ootkohan erehtynyt termistä? Couparosa iho tarkoittaa, että verisuonet ovat pinnassa ja iho on siis punainen ja voi näkyä katkenneita verisuonia tms. Mulla on ja ihan normaali rasvaus riittää. Atooppinen iho on se, mikä vaatii erityistä rasvaamista.

Tää ressukka on rasvaillut couparosa ihoaan ihaan turhaan aamuin illoin... 🤣

Couparosa eli couperosa on mammojen keksimä hienostunut termi viininaamalle, voi itselleen aamulla hokea että "ei se eilen vedetty humppakuutio punoita ja turvota, se on couperosa".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

vali vali kirjoitti:
Miksi pitää kaikesta valittaa ?

Miksi ei voi ajatella päinvastoin : SAAN laittaa aurinkorasvaa iholleni kiittäen siitä että olen perheeni kanssa lomalle päässyt ?

ei aina ymmärrä .ei ei sitten millään..

Toiset nyt ovat tuollaisia mielensäpahoittajia. Mikään ei ole ikinä hyvin. Lapset ovat rasittavia, mutta silti niitä pitää tehdä ainakin kolme. Ja etelänlomat ovat ihan p**rseestä, mutta pakko on käydä pari kertaa vuodessa. 

Toisille pienetkin asiat ovat ihan mahdottomia ja sitten tullaa tänne valittamaan kun arki on niin vaikeaa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sitten kun on koko perhe rasvattu korvannipukoista varpaisiin, mennään uimaan ja ne rasvat huuhtoutuu sinne mereen.

Miettikää turismin vaikutusta ympäristöön tältäkin kantilta. Sama kun tursottaisi suoraan aurinkorasvaa korallien päälle. Ja kyllä, aurinkorasvan aineet vaurioittavat ja tuhoavat koralleja.

Niinpä! Minäminämammat maailmanomistajina.

Vierailija

Voi ei, tsemppiä. Mua kuormittaa tällä hetkellä vaan se, miten saan tässä työelämän myllerryksessä rahat riittämään välttämättömiin menoihin.  Saisitteko kela-korvauksella tuetun kodinhoitajan sinne mukaan, hän voisi hoitaa rasvauksen?

Vierailija

Et ole ainut :D Onhan se ärsyttävää. Juuri oltiin kolmen lapsen kanssa rantalomalla, mutta laitettiin lapset itse rasvaamaan itsensä. Autettiin toki esim selän kanssa ja muistuteltiin että onhan nyt siellä ja siellä sitä rasvaa. Kukaan ei palanut! Korostettiin lapsille sitä, että jokainen on vastuussa itsensä suojaamisesta aurinkorasvalla, ja jos levittää huonosti ja iho palaa, niin sitten ei voi mennä pariin päivään rannalle tai uima-altaalle. Kaikki rasvasivat itsensä (7-11v) siis huolella :D

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Mulla on ratkaisu näihin first world probleemoihin.. Pysykää kotona tai vähintääkin Suomessa, vetäkää Rukka sadehousut ja takki ja haisaappaat ja menkää ulos ihanaan raikkauteen... Kuka edes menee mihinkään etelänlomalle enää...? Oma maa mansikka!

Älkää nyt olko niin tosikkoja :D Eiköhän lähes kaikilla nyt ole joku ihan täysin turha asia mikä ärsyttää. Ei se nyt tarkoita sitä että maailma siihen kaatuisi ja kaikki olisi pilalla.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Uv-uikkarit ja hattu oli meillä pienimmillä. Tai oikeastaan vaan vauvalla oli.
Muille pistin vaan hartioille(koululaisia) tai laittoivat itsekin. Meillä ei lapset pala kovin herkästi vaikka ovatkin vaaleita. Toki olimme välillä sisäaltaalla ja varjossakin aika paljon. Itselle pistin vain dekolteelle rasvaa.
Kukaan ei palanut viikon reissussa Turkissa vaikka aurinko porotti ja kuuma oli. Tuli hyvä rusketus jopa minulle joka ei ikinä rusketu vaan palaa aina.

Mitä tässä on alapeukutettu?

Voi tsiisus . Ei mua haittaa vaikka levitän rasvaa perheeni selkään tai jalkoihin . Ostakaa suihkutrttavaa jos ette voi itse levittää tai menee hermot. Tai sitten älkää levittäkö ollenkaan. On teillä pienet murheet.

Vierailija

Minua ärsyttää ihmiset jotka taivastelevat pienintäkin vaivaa. Sitten kuitenkin jaksetaan taivastella. En ymmärrä alkuunkaan miten nämä pärjäävät elämässä.

Vierailija

Tää on taas näitä tein lapsia, en tiennyt niiden olevan vaivaksi. Unelmoin eläkepäivistä, silloin en tee mitään ja kuolen pois.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat