Vierailija

Olen aina halunnut tietää mitkä nimet antaisin lapsilleni jos sellaisia saisin. Nyt vihdoin olen keksinyt tytölle ja pojalle molemmille nimet. Aivan ihanaa! Jee :)

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Poika nimeltä Päivi

Tuo syntymättömien lasten nimien keksiminen on ollut minunkin elämäni suurin murhe. Vähät parisuhteesta, taloudellisesta pärjäämisestä tai ilmastonmuutoksesta.

Vierailija

Tuo on harmitonta huvia minusta. Ihan samaahan täällä palstalla on koko ajan. Joku pyytää apua lapsen nimen keksimiseksi. Meille muille se samaa mielikuvituslapsen nimeämistä, voi olla sitä myös pyytäjälle.
Ja onnittelut ap, kun olet kivat nimet keksinyt.

Vierailija

Tai sitten käy niin kuin minulle lapsi oli syntyessään ihan "Antin" (nimi muutettu) näköinen, joten "Antti" siitä tuli vaikka oli valmiina nimi. Tosin ne nimet olin keksinyt jo lukioikäisenä, ja ne oli sellaiset... No, mukahienot ja uniikit tyyliin Aada, nimi joka nyt on aika usealla.

Vierailija

Hauskaa huviahan tuo lasten nimien keksiminen on ja oma pikku salaisuus, mutta sitä en käsitä, että jos joku lähipiiristä sitten sattuukin tämän keksityn nimen antamaan omalle lapselle niin suututaan verisesti loppuelämäksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat