Vierailija

Aamulehdessä Tuomiokirkonkadun asukkaiden ja yrittäjien närkästyminen tilanteeseen. Virtsaa, ulostetta ja käytettyjä ruiskuja. Epämääräisiä häiriökäyttäytyjiä yksin sekä yhdessä. Penkit ja kukkaruukut vuotavat ruostetta ja eritteitä. Autot (esim. runsas huoltoajo) ja ihmiset puikkelehtivat vaarallisesti miten sattuu. Varmaan parhaiten näissä laajoissa kävelykatualueissa toteutui ajatus kaikkien yhteisestä kaupungista, mutta sekin sattuu nyt, kun huomataan kuinka paljon elämästä syrjäytyneitä ihmisiä Tampereellakin jo on.

  • ylös 4
  • alas 0

Kommentit (5)

Vierailija

Virkamies kävi tiistai-iltana ottamassa kuvia ja totesi, että siistiä on. Asukkaat ja kadun käyttäjät ovat siis väärässä. Kesän läpi jatkunut kusi- ja narkkiralli ei ilmeisesti ollut tarpeeksi vakuuttava syy moitteisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Koko Tampere itse on toimiva vain teoriassa, eli ei mitään uutta auringon alla.

Vierailija

Ei vika ole niissä kävelykaduissa vaan sosiaalipuolen laiminlyönnissä. Pitäisi vihdoin alkaa panostamaan huumevieroitukseen, lastensuojeluun, ongelmien ennaltaehkäisyyn jne.

Vierailija

Näinhän se menee. Niin kauan kun kuvitellaan, että kaikki ihmiset ovat normaaleja, sosiaalisia ja hyvinkäyttäytyviä monet kaupunkisuunnittelun jutut ovat tosi kivoja. Sitten kun lisätään joukkoon se kansan koko kirjo, niin kaikki ne huonot puolet paljastuvat joita ei oltu otettu huomioon. Meilläkin remontoitiin juna-asemanseutu oikein kivaksi ja pistettiin useampi penkki sinne joissa on - teoriassa - vaikkapa viereisen vanhainkodin asukkaiden mukava istua ja katsella vilinää. Mutta kuinka ollakaan, penkit ovatkin nykyään koko ajan täynnä juoppoja ja muita hulttioita jotka ovatkin ottaneet nyt tavakseen roikkua enenevässä määrin tuossa aseman viereisellä aukiolla häiritsemässä muita alueella kulkijoita ja aseman käyttäjiä. Että ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä taaskaan tämä homma.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla