Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Doggester

Itse omistan koiran ja haluaisinki jakaa ajatuksia koiruuksista =)
Monesti ulkoilutat koiraasi ja keräättekö koiran paskat pois maasta?
Ja kuinka tämä toimii käytännössä, kannattako koiran kakka pussin taskussa kotiin ? Kun aina ei ole roskiksia minne tarpeet viedä ja silti saattaa olla kylttejä tyyliin,,,kerääthän koiran paskat pois...?
Ja nuo koira vihaajat on sitte pahimpia räkyttäjiä ja mulkkaajia keräsit kakat tai et.....

  • ylös 2
  • alas 2

Kommentit (3)

Vierailija

Pyydä kaupungilta nurkillesi lisää kakkaroskiksia. Onhan se kerättävä ja kannettava, helpompi on kuitenkin opettaa koira kakkaamaan sellaiseen paikkaan, josta ei tarvitse kerätä. Hoidetuilta alueilta pitää kerätä ja hoitamattomilta ei tarvitse, eli kaikki kaupungin alueeseen kuuluvat heinittyneet pusikot, ojat jne. on sellaisia, joista ei tarvitse kerätä. Pusseja on hyvä olla aina matkassa.

Vierailija

Kolmesti päivässä ja sen lisäksi pääsee takapihalle milloin haluaa. En kerää kakkoja koska koirani tekee tarpeensa metsään tai pusikkoon. Asutaan aika landella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Levander

3-4 lenkkiä päivässä. Kakat kerätään aina. On meillä kotipihassa roskis, jos lenkin varrelle ei sattuisi yhtään. Meillä on kakkapussirulla flexissä kiinni. Kesällä ei aina ole taskullisia vaatteita, joihin pussit laittaisi. Kakkapussin saa ihan kädessä kannettua sinne roskikseen. Ei ole kyllä tullut mieleenkään tunkea taskuun.
Kerään kakat heinikosta ja pusikostakin. Kaupungissa on niin paljon koiria, että pelkkä hajuhaitta on melkoinen jo niiden harvojen takia, jotka eivät kykene lemmikkinsä jätöksistä huolehtimaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla