Sivut

Kommentit (263)

Vierailija

Aamuntorkku kirjoitti:
Joidenki on vaikea tajuta, että jotkut ovat iltavirkkuja ja aamu-unisia. Minä olen yhtä väsynyt aamulla, olinpa nukkunut 12h vai 2h. En ole koskaan virkeä aamuisin. Vaikka päivällä väsyttää, niin n. klo 20 virkistyn. Yötyö on helppoa. Se että jotkut ovat iltavirkkuja, on totta. Olisi mahtavaa olla joskus aamulla yhtä virkeä kuin illalla. Nukahtamislääkkeen ansiosta pystyn nukahtamaan jo klo 23. Lääke on hyvä kun sen avulla voi säädellä sitä millon menee nukkumaan.

Jos kerran yötyö on helppoa, niin miksi hemmetissä et sitten tee sitä ja pysy yörytmissä?

Vierailija

Ap on uniikki lumihiutale lähinnä sen kannalta, että hänen unentarpeensa on ylipäätään tutkittu. Itse ongelmahan lienee varsin yleinen ja ainakin omassa tuttavapiirissäni raastava aamuväsymys ja jokaviikonloppuiset pitkät korvausunet ovat pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Tuskin tähän mitään muutosta tulee. Onnekkaita ovat aamuvirkut, joille on annettu valta pyörittää koko maailmaa ja pakottaa kaikki muutkin sopeutumaan heidän luontaiseen rytmiinsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No, itse huolehdin nukkumisestani. Töissä pitää olla seiskan jälkeen ja menen ennen ysiä nukkumaan. Viikonloppuna näin vielä kukutaan.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat