Kommentit (6)

Vierailija

Onks tää se pariskunta, joka tienaa (näköjään molemmat) vanhemmuudesta valittamisesta elantonsa. Ja sitten hankitaan kuitenkin vielä uusia! Ja taas valitetaan tukiverkoston puuttumista jo miljoonannen kerran. Armoa toivon minäkin, mutta lapsille! Ainutkertainen lapsuus menee siinä, että isä ja äiti marttyroi omaa (itse valittua) kohtaloaan. Lapset on hitaita, kömpelöitä kiukuttelevia ja lapset tekee vahinkoja. Kaikki on osa normaalia kehitystä. Tämä on meillä jokaisella tiedossa, kun lapsia tähän maailmaan saatamme. Lapset tässä sitä armoa tarvitsee.

Vierailija

Joo nää on just ne kasvatusgurut, joista tuli asiantuntijoita heti ensimmäisen lapsen synnyttyä. Kaikki on ihan persettä lasten kanssa, mut lisää tehdään, että päästään lisää pätemään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ja yhyy, kun muut ei hoida mun lapsia...

Jos ei muuta uutisen aihetta ole maassa, ni ainahan voi soittaa näille ja kysyä milloin he ovat viimeksi käyneet jossain kahdestaan.

Leenis

Armoa itsellenne mistä? Että flippailee välillä? Että eihän se mitään? Että ihmisiä tässä vaan ollaan. Että raskastahan vanhemmuus on? Että sitä sattuu kaikille? Se on totta kaikki. Silti armo kuuluu ensin lapsille. Lapsi ei hallitse tunteitaan ja tarvitsee aikuisen myötätuntoa oppiakseen. Aikuinen on vastuussa omasta ilmapiiristään. Tuntuu että tässä haetaan hieman yleistämällä julkista "synninpäästöä" ja hyväksyntää käytökselle joka ehkä painanut mieltä. Voimaa ja tsemppiä!

Vierailija

Oletteko kaikki edelliset kommentoijat sellaisia, jotka eivät koskaan hermostu lapsiinne? Vai kenties lapsettomia? Hieman rehellisyyttä kiitos. Kannattaa katsoa itse ensin peiliin ennenkuin menee arvostelemaan muita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat