Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sivut

Kommentit (165)

Käyttäjä66666 kirjoitti:
Kierto 32/26-33(vaihtelee). Dpo16. Tein mielenkiinnosta ovistestejä pari viimeistä päivää, kun tekemäni raskaustesti oli nega(silmissä vilisi kyllä haamuviiva, mutten sitä noteerannut), ja en ehtinyt hakea raskaustestejä kaupasta viikonloppuna. Niin ovistesteihin kaikkiin tuli kaksi viivaa, yksi noin yhtä vahva viiva kuin kontrolliviiva, ja kaksi vaaleampaa. Pohdin, kun oireita piisaa, että voiko lugesteron sekoittaa kroppaani? Ensimmäinen kierto, jossa luget tukena, tämä vuosi yritetty raskautta... piinaavaa, en uskalla lopettaa vielä lugeja. Kun kuukautisia ei kuulu. Kai tässä pari päivää pitää vielä kärvistellä. Pahoinvointia ja omituisia tuntemuksia on kyllä, mutta en oikein osaa toivoa, kun kohta vuoden saanut pettyä joka kuukausi.

Ja ovulaatiotestihän toimii myös alkuraskaudessa teksinä ;) varovaisen onnittelu?

Auttakaas! Tehnyt monena päivänä nyt tätä samaa testiä. Ei ole ennen tullut edes tuollasta viivaa siihen. Nyt kahtena peräkkäisenä tekstinä näkyy tuossa tuommoinen viiva. Onko viivan paikka vai haamu?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vuoto alkoi 33, kun lopetin luget 🙁. Jotain omituista oli siis kierrossa. Nyt testaan Letrozolin tämän kierron alkuun ja loppuviikosta ultraan, josko olisi hyviä munasoluja kehittynyt...ja saataisiin ovis tähdättyä.. Onnittelut plussanneille 🧡

Kuivuessaan eli nyt muutaman tunnin päästä ei näkynyt enää tuota punaista epämääräistä raitaa joten negaksi sen tulkitsen.. tulipahan selattua kaikki mahdolliset keskustelut ja kuvat etsiessä vahvistusta epämääräiselle ja epätoivoisille haaveille..

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat