Sivut

Kommentit (242)

Vierailija

En jaksanut lukea koko ketjua, mutta mieleeni tuli eräs asia. Usein valitetaan, että isovanhempia ei kiinnosta ja muita tukiverkkoja ei ole. Kun ehdottaa, että eikö lapsia voisi viedä - edes hätätilanteessa -  vaikka naapurille, niin se ei käy. Vain tuttu hoitaja kelpaa. Monille ei kelpaa edes MLL:n tai muun vastaavan paikan lastenhoitoapu. Miksi ei kelpaa? Koska vieraaseen tai puolituttuun ihmiseen ei luoteta. 

Voisiko olla niin, että yhä varovaisemmiksi tulleet vanhemmat eivät halua päästää lastaan - varsinkaan alle kouluikäistä - vieraan ihmisen kotiin? Asuntoon sisälle? Paikkaan, jota kukaan vanhempien luotettavana pitämä henkilö ei valvo? Vaikka toisen lapsen vanhempi päiväkodin pihalla vaikuttaisikin ihan normaalilta, koskaan ei voi tietää, millaisen hunsvotin kanssa se kenties elää tai onko sittenkään niin normaali kuin antaa ymmärtää olevansa. Kun omat lapseni 30 vuotta sitten olivat pieniä, ei käynyt edes mielessä, että toisessa lapsiperheessä voisi olla jotain vaarallista. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ehkä sillä perheellä on oma elämä? Jos lapsi on päivän päiväkodissa niin ehkä loppuilta halutaan elää omaa elämää perheen ja ystävien kesken? Lapsi leikkii puhakavereiden kanssa tai ystäväperheen lapsien kanssa?

Eikö ap lapsellasi ole muita kavereita? Miksi takerrut tähän yhteen lapseen?

Lapsellani on tosi paljon kavereita, kyse ei ole siitä, että hän tai _minä_ (siis mitä!!!!???) takertuisi tähän yhteen. On vaan harmi, että tämä kaverisuhde, jossa molemmat tykkäävät toisistaan tosi paljon ja ovat toisilleen tärkeitä, rajoittuu ainoastaan sinne eskariin. Tämä lapsi on ollut meillä tänä vuonna 2 kertaa: yhden kerran synttäreillä ja yhden kyläilemässä. Muistan, koska on niin harvinaista, että hän saa meille tulla.

AP

Miksi se on harmi? Vaikuttaa siltä, että lapsellasi ei ole muita kavereita ja tuon bestiksen äitikin sen huomaa. Siksi hän estää lasta sitoutumasta liikaa ripustautujaan.

Aika usein näissä jutuissa toinen on paras kaveri siksi, että on ainoa kaveri. Silloin syntyy näitä draamatilanteita, kun vanhempi ei yritä etsiä lapselle muita kavereita, vaan pyytää uudestaan ja uudestaan tätä eskaribestistä käymään.

Miksi epäilet, että valehtelen? Mitä hyötyä minulle olisi valehdella täällä ja pyytää sen perusteella näkemyksiä? Lapsellani on tosi paljon kavereita. Minusta on vaan tosi harmi, että juuri tämä kaikkein rakkain kaveri ei meille pääse kuin harvoin.

Jos olet trolli, niin anna olla. Olen liian kokenut tarttuakseni trollaukseen.

AP

 

Ainakin olet aika kärkäs reagoimaan muiden kommentteihin. Oletko sellainen myös IRL? 

Paljon kärkkäämpihän sinä olet kuin ap. Oletko sinä noin hyökkäävä myös IRL?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat